Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Traineeship junior detacheringsmedewerker

ASA Nijmegen

Standplaats
Utrecht
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0043878

Ben jij graag voor je werk op de weg en vind je het leuk om op veel verschillende locaties te werken? Dan ben je bij deze vacature aan het juiste adres!

Bij onze opdrachtgever hebben wij een voltijd-traineeship waarbij je aan de slag gaat als junior detacheringsmedewerker in een detacheringsteam van 40 medewerkers. Middels dit traineeship groei je vervolgens door tot medewerker lokale belastingen. Binnen deze functie ben je veel onderweg naar verschillende lokale overheden. Je ondersteunt deze overheden in het lokale belastingproces. Je bent verantwoordelijk voor verschillende administratieve werkzaamheden zoals hieronder beschreven.

Binnen het werk-leertraject krijg je verschillende verdiepingsmodules over lokale belastingen en het invorderingsproces, te weten:

 • BAG/WOZ
 • Heffing
 • Invorderingen
 • Kwijtschelding

Doordat je steeds bij verschillende lokale overheden aan het werk bent, is je werk erg dynamisch. Daarnaast is het elke keer weer een uitdaging en blijf je dus continu jezelf ontwikkelen. Binnen deze functie zijn er ook zeker mogelijkheden om een salarisgroei door te maken. Je start op €2100,- en bij goed functioneren zal je ieder jaar €100,- in salaris groeien. Naast dat je groeit in salaris, maak je natuurlijk ook zelf een enorme groei door. Doordat het werk zo divers is, zal je kennis enorm vergroot worden. Zowel door je dagelijkse werkzaamheden als door het traineeship dat je volgt. En dat is nog niet alles. Omdat je door heel Nederland moet reizen voor deze functie, krijg je ook een lease auto ter beschikking die je tegen een vergoeding ook privé mag rijden.

Je vindt het niet erg om veel op de weg te zijn voor werk, je reist namelijk door heel Nederland. Daarnaast beschik je over minimaal een MBO+ of HBO Diploma. Bij voorkeur MER/ Bedrijfseconomie/ Bedrijfsadministratie/ Rechten/ Juridisch medewerker zakelijke diensteverlening. Daarbij is het belangrijk dat je beschikt over aantoonbaar cijfermatig inzicht. Verder is het belangrijk dat je goed met verschillende mensen overweg kan en helder kan communiceren in woord en geschrift. Dit omdat je aan het werk gaat bij verschillende organisaties als gemeenten.

 • Beschikbaar voor een fulltime functie;
 • Ervaring met administratieve taken is een vereiste;
 • Ervaring hebt met het werken bij de overheid is een pré;
 • Je bent dienstverlenend ingesteld;
 • Voor deze functie is het belangrijk dat je woonachtig bent in Nijmegen (straal 10 km).

Onze opdrachtgever is dé kennispartner voor lokale overheden en samenwerkingsverbanden op het gebied van basisregistratie, belastingen en financiën. Je komt dus te werken bij verschillende gemeenten, provincies en waterschappen. Met ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied weten zij precies wat er speelt. Politiek bewustzijn, brede én specialistische kennis, excellente opleidingsmogelijkheden en gedreven medewerkers kenmerken de organisatie. Onze opdrachtgever biedt een passende oplossing voor elke vraag op het gebied van fiscaliteit, financiën en basisregistratie. Met detachering, opleiding en (strategisch) advies helpen zij lokale overheden.

 • Je krijgt een leaseauto ter beschikking, die je tegen vergoeding ook privé kan rijden.
 • De opdrachtgever kent een compensatieregeling reistijd woon-werkverkeer.
 • Het salaris bedraagt in aanvang € 2.100,00 bruto per maand o.b.v. 40 uur. Middels een beoordelingssystematiek en tussentijdse loonsverhogingen kun je snel doorgroeien.
 • Vast werk, met een tijdelijk dienstverband en uitzicht op vast.
 • Een dynamische fulltime baan waar je genoeg ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien.
 • Een plekje in een team van 40 detacheringsmedewerkers.