Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Underwriter Schadeverzekeringen

ASA Professionals MIdden

Standplaats
Alkmaar
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Financieel
Vacaturenummer
1AV0031130

Wil jij graag carrière maken in de verzekeringsbranche? Heb jij je hbo-diploma en WFT basis op zak? Dan zoeken wij jou! Voor een volmachtkantoor in Alkmaar zijn wij op zoek naar een Underwriter / acceptant schadeverzekeringen. Dit volmachtkantoor heeft de bevoegdheid gekregen om namens één of meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden. Zij nemen dus bijna alle werkzaamheden van de verzekeringsmaatschappij over. Als underwriter/acceptant heb je contact met zowel bemiddelaars (adviseurs) als risicodragers. Na een inwerkperiode zal je verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig accepteren van aangeboden verzekeringsaanvragen voor onder andere de branches motorrijtuigen, brand en transport. Daarnaast draag je actief bij aan het opstellen en wijzigen van procedures en het doen van verbetervoorstellen. In deze rol is het belangrijk dat je ad-hoc kunt denken en continu bezig bent met je kennis up-to-date te houden. Je zal als underwriter dus nooit uitgeleerd zijn!

Jij hebt je hbo-diploma op zak en heb bij voorkeur ook je WFT basis al gehaald. Je werkt met tact, bent gemotiveerd en bereid om op korte termijn je WFT schadeverzekering particulier en zakelijk te halen. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent enorm leergierig. Je achterhaalt graag zelf of iets klopt wat je op je bureau krijgt, en neemt niet alles klakkeloos aan en over. Organiseren en plannen is voor jou een tweede natuur. Daarbij zoeken wij iemand:

– met Microsoft Office skills;
– met een goede balans tussen snelheid en accuratesse;
– die gestructureerd en ordelijk kan werken;
– die graag de samenwerking met collega’s binnen het bedrijf op zoekt;
– met uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
– met inlevingsvermogen richting de bemiddelaar en servicegerichtheid

Dit assurantiekantoor is gevestigd op loopafstand van het knusse centrum van Alkmaar. Er werkt momenteel een team van ongeveer 20 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar de deuren van collega’s voor iedereen open staan. Bij dit bedrijf wordt sterk geïnvesteerd in de kennis en professionele groei van hun werknemers. Er wordt hard gewerkt, maar een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Vanuit onder andere Amsterdam en Haarlem is het kantoor het beste te bereiken met het openbaar vervoer, deze reiskosten worden volledig vergoed.

Om te beginnen bieden we jou een rechtstreeks, fulltime dienstverband van 40 uur per week bij deze opdrachtgever. Daarnaast:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk is van je opleiding en werkervaring;
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden (denk aan het halen van verschillende wft's);
  • Een goede werksfeer, welke wordt omgeschreven als: transparant, informeel, hard werken maar humor én gezellig op z’n tijd;
  • Elke 4 weken een gezamenlijke lunch op kantoor en een jaarlijks skitripje.