Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Unieke locatie in Eindhoven!

ASA Eindhoven

Standplaats
Dordrecht
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
32
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1610000885

Werken op een unieke locatie in Eindhoven? Lees snel de vacature!

Voor het Airport in Eindhoven zijn wij op zoek naar echte aanpakkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Je gaat aan de slag als Kassa medewerker, maar niet zomaar een Kassa medewerker. Je werkt met verschillende mensen die ook speciaal voor het Airport hebben gekozen. Daarbij spreek je ook mensen met verschillende culturen, verschillende bestemmingen al dus al honderden mensen per dag.

Jij bent sociaal vaardig en houdt ervan om een praatje te maken. Je bent enthousiast en hebt een goed gevoel voor klantvriendelijkheid. Jouw dag is pas goed als elke klant met een lach het vliegtuig in stapt. De overige functie eisen zijn;

  • Jij wilt parttime aan de slag
  • Jij bent flexibel beschikbaar tussen 05:00-22:00 uur
  • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed

Eindhoven Airport is een bijzondere plek om te werken. Je kan kiezen uit verschillende soorten afdelingen om te werken als kassamedewerker (sieraden, dranken, sigaretten, elektronica, boeken & tijdschriften). Je werkt áchter de douane waar dagelijks duizenden passagiers lopen. Je zult je geen moment vervelen!

Aangezien jij achter de douane werkzaam zult zijn, vind er een uitgebreide screening plaats en een aanvraag van de badge om op deze plek werkzaam te zijn. Dit proces duurt een aantal weken. Je komt eerst bij ons op gesprek waarna wij jou voorstellen bij onze opdrachtgever, dan neem je deel aan de talentday of skypecall en wordt de aanvraag in gang gezet. Uiteraard kun je bij ons in de tussentijd aan de slag bij een van onze tijdelijke functies of losse diensten.

Een super leuke (bij)baan als kassamedewerker op een toffe werkplek in Eindhoven.

Bruto uurloon:
17 jaar: €3,73
18 jaar: €4,72
19 jaar: €5,67
20 jaar: €7,55
21 jaaren ouder: €9,44

Bonus: 7,5% toeslag voor 07.00 en na 19.00.
En op zondagen verdien jij 150%
Reiskosten a 0,19ct per km met een maximum van €9,92 per dag
Gratis parkeren bij Eindhoven Airport