Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vakantiewerk en gratis naar de Efteling!?

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1611000519

Voor het vakantiepark Bosrijk zijn wij op zoek naar enthousiaste housekeeping medewerkers. Houd jij van een frisse geur en een schone en opgeruimde omgeving? Is jouw motto niet lullen maar poetsen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voordat je aan het werk gaat ben je lekker uitgeslapen, want jouw dienst bij de Efteling begint pas om 10:00 uur. Als schoonmaakmedewerker zorg jij ervoor dat de bungalows weer fris zijn voor de ontvangst van nieuwe gasten. Dit doe je door onder andere de bedden op te dekken, stof af te nemen en te stofzuigen. Daarnaast maak je jouw werkdag gezellig door met je collega’s te kletsen. Wanneer de bungalows helemaal in orde zijn, kun jij lekker op tijd naar huis (rond 15:00 uur) en van je vrije tijd genieten.

Als jij in week 28 t/m 35 minimaal 14 wisseldagen werkt, krijg je als extra beloning 2 kaartjes voor de Efteling!

  • Je steekt graag je handen uit de mouwen;
  • Je houdt van opruimen en een schone omgeving;
  • Je bent betrouwbaar en klantvriendelijk;
  • Je woont in Tilburg of omgeving;
  • Je houdt van een gezellige werksfeer.

Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat de bungalows bij vakantiepark Bosrijk schoon blijven. Zij bieden diensten aan waarbij je per week iedere maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 kan werken.

  • Parttime of fulltime werken in het mooie vakantiepark van de Efteling;
  • Een uurloon van ruim €10 per uur;
  • Wekelijkse uitbetaling van jouw salaris;
  • Vakantiewerk waarbij je kan uitslapen en vroeg klaar bent.

Wordt jij enthousiast van deze vacature en wil jij in de vakantie een extra zakcentje verdienen? Neem dan contact met ons op via tilburg@asatalent.nl of 013-5351145!