Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Vakantiewerk: Service monteur Koffie

ASA Rotterdam

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
30
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1605000879

Ben jij op zoek naar een leuke baan voor in de zomermaanden? Heb jij enige ervaring in de horeca of catering en ben jij op zoek naar vakantiewerk? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Voor een Europees marktleider op het gebied van Koffieconcepten zijn wij op zoek naar service monteurs die aan de zomermaanden aan de slag willen ( Start vanaf midden juni)

Jou voornaamste taak is het vullen en onderhouden van de drankenautomaten op verschillende locaties in de omgeving van Rotterdam. ( Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en Barendrecht)
Jij zal vanuit huis naar verschillende klanten gaan en bent onderdeel van een groot team van operators.
Jouw taken en verantwoordelijkheden:

  • Het vullen en reinigen van de koffiemachines
  • Het voorraadbeheer van de producten bij bedrijven
  • Het contact met de klanten op locatie

Jij hebt ervaring in de horeca en/of catering of een grote enthousiasme voor koffie. Daarbuiten ben je representatief en vind je het niet erg om op meerdere locaties op een dag aan de slag te gaan. Als laatste is een rijbewijs een vereiste omdat jij naar vele locaties zal afreizen om de koffie machines te onderhouden.

Europees marktleider op het gebied van koffieconcepten, fris-, snack- en fresh food oplossingen. Verspreid over 16 landen in Europa worden dagelijks 12 miljoen mensen voorzien van heerlijke koffie op het werk of onderweg. De juiste machines in combinatie met de perfect koffiemelange, service of verzorging.
Wij werken elke dag aan de perfecte koffievoorziening, op elk moment, voor elke locatie. Op het werk, onderweg en in de horeca. Op kantoor, universiteiten, ziekenhuizen. Onze ambitie is het zijn van de nummer 1 in koffiebeleving, waarbij we continu streven naar innovatie en kwaliteitsverbetering.

We hebben ons succes te danken aan de kennis, kunde en motivatie van onze medewerkers. Maak kennis met onze organisatie, onze prachtige merken en uitgebreide concepten

  • Een fulltime functie voor de zomermaanden ( juni, juli en augustus)
  • Een salaris van 10,20 per uur
  • 8% vakantiegeld

Ook goed om te weten, ASA betaald wekelijks uit!