Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vakantiewerk Thuishulp Ouderenhulp Parttime

ASA Maastricht

Standplaats
Maastricht
Opleidingsniveau
Overig
Uren per week
16
Dienstverband
Vakantiewerk
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0043411

Heb je (nog) geen zorgdiploma, maar wil je toch graag iets betekenen voor ouderen? Dat kan als thuishulp / ouderenhulp in de regio Zuid-Limburg. Maastricht en Heuvelland.
Wij zijn op zoek naar medewerkers voor de voorjaars- en zomervakantie.

Dit ga je doen:
Als thuishulp steek je graag je handen uit de mouwen. In overleg met je cliënt zorg jij ervoor dat de huishoudelijke taken professioneel worden opgepakt. Dat kan dus van alles zijn; stofzuigen, poetsen, dweilen, wassen, bedden verschonen, noem maar op. Jij neemt je cliënten een grote zorg uit handen. Mochten er bijzonderheden zijn, dan maak je die bespreekbaar bij je teamleider. Belangrijk is dat cliënttevredenheid boven aan je lijst staat. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag in de ochtend- en middaguren.

Jij bent:

Pattime beschikbaar in de vakanties. Secuur, enthousiast en vriendelijk. Je werkt zelfstandig en je weet van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk en afspraak is afspraak bij jou. Je kunt goed communiceren en houdt rekening met de wensen van onze cliënten en hun naasten. Bovendien ben je inlevend en zorg jij ervoor dat je cliënten zich prettig voelen bij jouw aanwezigheid in hun huis.

Je beschikt over veel enthousiasme en doorzettingsvermogen. Je vindt het leuk om bij de mensen thuis te komen, daarvoor heb je eigen vervoer (fiets of scooter) nodig. Je bent empathisch, hebt een dienstverlenende instelling en je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

ASA werkt samen met diverse zorgorganisaties. Persoonlijk contact heeft onze hoogste prioriteit. Wij denken met je mee, luisteren naar jouw wensen en proberen je de beste plek te bieden om werkervaring op te doen.

Deze vakantiebaan staat uiteraard goed op je C.V. Daarnaast bieden wij een baan met betekenis, salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
Uiteraard ontvang je ook vakantiegeld, vakantieuren en toegang tot trainingen en opleidingen.