Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Vastgoedbeheerder

ASA Eindhoven

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Commercieel
Vacaturenummer
1AV0041356

Ben jij een topper in het adviseren van klanten in de vastgoed? Kijk jij naar bepaalde aspecten vanuit een duurzame, toekomstgerichte blik? Weet jij als geen ander hoe dat je een pand (duurzaam) moet onderhouden en hoe dat je deze in goede staat houdt? Solliciteer dan direct!

Zo ziet je dag eruit:
Eerst tijd voor koffie, thee of eventueel een praatje maken met je collega’s. Voordat de dag start, of tijdens de dag als daar tijd voor is, denk jij vast ook nog na over je eigen ontwikkeling. Als de dag eenmaal start ga je zelfstandig lekker op pad in de omgeving van Amsterdam om klanten van advies te voorzien over het onderhoud en financieel plaatje van het betreffende pand. Dit kan een pand van de gemeente zijn, een schoolgebouw, een instelling, een kantoor- of woonpand. Jij denkt na over hoe een object in de juiste staat blijft en zijn waarde behoud, waarbij bewoners en gebruikers voorzien zijn van optimale comfort en beleving.
Ook geef je tips over het financiële plaatje van een pand door middel van een meerjaren-onderhoudsplan bijvoorbeeld. Enerzijds houd jij je dus bezig met concrete onderhoudszaken, anderzijds houd jij je bezig met cijfers (in een meerjaren-onderhoudsplan).
Geen dag is hetzelfde.
Vanwege Corona werken de meeste collega's thuis, maar wij hopen dat je straks weer gezellig fulltime op kantoor kunt komen werken!

Je weet waar je het over hebt en je ziet in een oogopslag wat de klant nodig heeft, je gaat zelfstandig te werk en bent strategisch. Je bent op zoek naar een uitdagende functie bij een dynamisch vastgoedbedrijf waar de focus ligt op groei.
Ook weet je wat de volgende afkortingen betekenen:
VVE, MJOP, Duurzaam MJOP, BOG.

Solliciteer direct, of neem contact op voor meer informatie, als je je ook kunt vinden in het onderstaande:

 • Je bent leergierig;
 • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam;
 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bachelor;
 • Je bent in het bezit van een autorijbewijs;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je werkt secuur;
 • Je bent bij voorkeur fulltime (40 uur per week) beschikbaar voor deze vaste baan.

Het bedrijf waar je gaat werken staat voor groen, verduurzaming, zorg voor milieu en klimaat.
Medewerkers staan centraal binnen deze organisatie.
Hierdoor wil het bedrijf ervoor zorgen dat medewerkers het werk met plezier verrichten in een sfeervolle en positieve werkomgeving. Door elkaar feedback en inspiratie te geven wordt het team gemotiveerd zodat ze sterk in het bedrijf komen te staan. Het bedrijf blijft voortdurend groeien, maar nieuwe ideeën worden ook gewaardeerd. Door het tonen van initiatief kun je de kans krijgen om je te ontwikkelen tot een nog hoger niveau. Het is ook mogelijk om je persoonlijk te ontwikkelen in de organisatie.

Je komt fulltime te werken in een leuk bedrijf waar ze zich bekommeren om elke werknemer. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden.
Ook krijg je de mogelijkheid om naast een interne opleiding ook een externe opleiding te volgen dat geheel wordt vergoed!

Verder:

 • Het salaris is €2200 tot €2500 afhankelijk van de ervaring, opleiding en prestaties;
 • Een contract voor bepaalde tijd;
 • Een auto van de zaak;
 • Een bonus aan het einde van het jaar gebaseerd op jouw prestaties;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • Teamuitjes, borrels, zomer BBQ etc. mogen natuurlijk niet missen!

Raak jij nu al enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan snel! Nadat je gesolliciteerd hebt nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.