Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verkoopmedewerker Hennes en Mauritz oproepbasis

ASA Enschede

Standplaats
Enschede
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
1
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0029136

De functie verkoopmedewerker is één van de belangrijkste banen binnen H&M, waar alles draait om mode, gastvrijheid en klantenservice. Wat kan je verwachten tijdens je werkdag?
Een werkdag bij de H&M Enschede begint altijd met een opstart samen met andere verkoopmedewerkers en de store manager. De store manager praat je bij over de lopende acties en planning van de werkdag.
De werkdag als verkoopmedewerker gaat nu echt beginnen. Vooraan bij de uitverkoop hebben twee meiden een hele stapel t-shirts op tafel door elkaar gegooid. Jij zorgt ervoor dat de tafel er weer geordend en toonbaar uit komt te zien voor de volgende klanten. Máár jij bent een echte multitasker. Tijdens het vouwen en ordenen, zie jij ook dat een moeder en zoon al langere tijd aan het zoeken zijn naar een bepaalde maat jeans. Je besluit ze te vragen of je kan helpen met het zoeken naar de juiste maat. De moeder slaakt een zucht van verlichting en een paar minuten later lopen ze tevreden de winkel uit met 2 nieuwe jeans. Jij bent trots. Je hebt laten zien dat je klanten kan inspireren en begeleiden, terwijl je de winkel netjes houdt.
Je gaat verder met je ronde om te checken of alles er netjes bij hangt en zorgt dat de kleedkamers opgeruimd zijn. Ondertussen vraag je je collega verkoopmedewerker om dat leuke stelletje achter in de hoek te helpen, want jij hebt alles in de gaten. De H&M Enschede is groot, dus teamwork is belangrijk!

  • Jij straalt het plezier van fashion uit. Jouw enthousiasme breng je over op klanten.
  • Jij bent een echte multitasker. Ordenen én klantgericht werken zijn echt jouw ding!
  • Jij bent geïnteresseerd in kleding en campagnes van de H&M.
  • Jij bent een teamplayer. Samen met je collega’s maak jij er elke dag een topdag van.

De H&M is één van de grootste modeketens te wereld, waar het tempo hoog ligt en de klant altijd centraal staat. Ze hebben inmiddels 171.000 medewerkers in dienst bij 4.841 winkels in meer dan 71 landen! Volgens de H&M zijn het “de medewerkers die ons écht speciaal maken”. Alle medewerkers (van verkoopmedewerkers tot planners en managers) hebben dezelfde ambitie en weten natuurlijk alles over fashion. De kernwaarden van H&M zijn dan ook: wij zijn één team, geloven in mensen, zijn continu bezig met verbetering en houden het simpel.

Een fantastische parttime (bij)baan voor bepaalde tijd in één van de belangrijkste banen binnen de H&M: verkoopmedewerker bij H&M Enschede Het is een geweldige manier om je carrière in de winkel te beginnen.
Het is op oproepbasis dus perfect om naast jouw studie te doen!