Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Verkoopmedewerker I parttime

ASA Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
40
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Commercie
Vacaturenummer
1602001359

Is het voor jou de aangewezen tijd om je voor langere periode te commiteren aan één organisatie? Vind je het leuk om in de retail te werken en jezelf te ontwikkelen met een al 170 jaar groeiende organisatie? Lees dan snel verder!

Voor deze functie van de C&A in hartje Amsterdam ben jij hét gezicht van de winkel. Sta jij klanten te woord en zorg jij dat de winkel er ten alle tijden netjes en verzorgd eruit ziet. Kleding hang jij bijvoorbeeld terug op de juiste plek en vouw je weer nette stapels van de overhoop gehaalde tafels.

In het dagelijks leven vind jij het belangrijk om er representatief uit te zien en straalt dit uit naar de buitenwereld. Ook vind je het leuk om mensen te adviseren op het gebied van mode en wilt daar graag een eerste werkervaring in de detailhandel van maken.

Je bent communicatief vaardig en weet hoe belangrijk het is om klanten vriendelijk te begroeten. Voor je volgende baan wil jij in een gemotiveerd team werken en ben jij er helemaal klaar voor om je te commiteren aan één organisatie.

C&A, een van oorsprong nederlands keten, is opgericht in 1841 door de heren Clemens & August Brenninnkmeijer.
De C&A heeft uiteenlopende collecties voor iedere levensfase en elke gelegenheid. Ook maken zij zich sterk om een betere wereld te creëren. Dit doen zij door middel van duurzame kleding te produceren, kopen zij duurzame stoffen in om zo water te besparen en hebben zij onlangs de ''Stop slavery award'' mogen ontvangen voor de stappen die ze zetten om gedwongen arbeid tegen te gaan.

  • Uurloon is €9,69 bij 22 jaar en ouder;
  • Reiskosten worden volledig vergoed;
  • Je beschikt over een flexibele werkhouding en bent minimaal 3 dagen beschikbaar per week;
  • Een baan in een dynamische omgeving;
  • Een baan met gegarandeerd fulltime werk, bij goed functioneren voor onbepaalde tijd;
  • De mogelijkheid om gratis online trainingen te volgen van GoodHabitz.