Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verkoopmedewerker parttime

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
8
Dienstverband
Bijbaan
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0051790

Ben jij klantvriendelijk en heb je altijd al affiniteit gehad met de mode? Dan zijn wij samen met de H&M op zoek naar JOU!

Als parttime verkoopmedewerker van de H&M ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Bij H&M draait alles om gastvrijheid en klantenservice. Wat kan je verwachten tijdens je werkdag? Een werkdag begint met een frisse opstart samen met de andere verkoopmedewerkers en de store manager. De store manager praat je bij over de gang van zaken en de planning van de werkdag.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het adviseren van klanten, klanten de weg wijzen in de winkel, het netjes houden van de winkel en natuurlijk de glimlach op je gezicht om de klanten welkom te heten in de winkel. Verder doe je een ronde om te checken of alles er nog netjes bij hangt en zorgt dat de paskamers opgeruimd zijn. En niet te vergeten de H&M Nijmegen is groot, teamwork is key!

Klantgericht werken is echt jouw ding! Jouw enthousiasme breng je over op klanten. Daarnaast ben jij:

  • Jij straalt het plezier van fashion uit;
  • Jij bent geïnteresseerd in kleding en campagnes van de H&M;
  • Jij bent een echte teamplayer;
  • Je bent minimaal 8 uur per dag beschikbaar en flexibel inzetbaar.

De H&M is één van de grootste modeketens te wereld, waar de klant altijd centraal staat. Ze hebben inmiddels 171.000 medewerkers in dienst bij 4.841 winkels in meer dan 71 landen! Volgens de H&M zijn het “de medewerkers die ons écht speciaal maken”. Alle medewerkers hebben dezelfde ambitie en drijfveren en weten natuurlijk alles over fashion. De kernwaarden van H&M zijn dan ook: wij zijn één team, geloven in mensen, zijn continu bezig met verbetering en houden het simpel.

Een fantastische (bij)baan in één van de belangrijkste banen binnen de H&M: verkoopmedewerker bij H&M Nijmegen. Een mooie manier om je carrière in de winkel te beginnen. Het gaat hierbij om een parttime functie met een tijdelijk dienstverband op basis van oproep.

Toeslagen maandag t/m zaterdag 00.00 tot 07.00 uur of 22.00 tot 24.00 uur – 50%
Zondag en feestdagen – 50%
Salaris:

  • 17 jaar - € 4,05
  • 18 jaar - € 5,12
  • 19 jaar - € 6,14
  • 20 jaar - €8,19
  • 21 jaar en ouder - €10,24