Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verpleegkundige Bron en Contactonderzoek Parttime

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
28
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0033878

Ben jij medisch onderlegd, communicatief vaardig en wil jij graag je steentje bijdragen aan de bestrijding van het COVID-19? Kom dan ons team versterken als Verpleegkundige bron- en contactonderzoek bij de GGD. Werk je in de thuiszorg of in het ziekenhuis en wil je iets anders en bijzonders gaan doen dan (alleen )fysieke zorg verlenen, dan zou dit zo maar eens je perfecte functie voor je kunnen zijn:

Je kerntaken zijn het goed en juist vertalen van medische gegevens naar de hulpdossiers daarnaast licht je het belang van BCO monitoring toe en voer je zelf ook bron- en contact onderzoek uit . Zo nodig spreek je met patiënt en familie, dit doe je naar eigen inzicht of op verzoek van de arts.

Jouw werkzaamheden:

Zo veel mogelijk voorkomen, bestrijden en opsporen van infectieziekten;
Ondersteunen van de medische hulpverlening op verpleegkundig gebied;
Hulpvragers adviseren op de verpleegkundig gebied.
Je werkt in teams , daar je vragen moet beantwoorden en adviezen geeft aan patiënten (medisch inhoudelijke vragen over complexe casussen).
Met jouw medische kennis fungeer je als vraagbaak voor je team en pak je daarnaast zelf de complexe bron- en contactonderzoeken op. Je werkt in een dynamische omgeving waar je snel moet kunnen anticiperen op het aantal coronabesmettingen en de ontwikkelingen rondom de bestrijding van het coronavirus. Kortom, een maatschappelijk betrokken functie waarin je een steentje kan bijdragen in de strijd tegen corona.

 • Minimaal 1 tot 2 jaar relevante werkervaring als verpleegkundige;
 • Goede communicatieve vaardigheden, inclusief schriftelijk rapporteren, en een klantgerichte instelling;
 • In staat zowel individueel (zelfstandig) te werken als in een interdisciplinaire team;
 • Afgeronde HBO-V opleiding;
 • Woonachtig in Nijmegen of Arnhem;
 • bezit van een BIG registratie.

Deze opdrachtgever is het grootste team apotheekprofessionals van Nederland. Hier staat werkgeluk van hun zorgprofessionals voorop. Daarom luisteren zij aandachtig naar individuele wensen en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Zij geloven namelijk dat door het werkgeluk van de zorgprofessional centraal te stellen, de patiënt de beste zorg krijgt. Dat leidde in februari 2019 tot de maximale score van drie sterren in de ‘beste werkgeversscan’ van Effectory. Maar ze horen het ook dagelijks van onze collega’s: ze voelen zich gezien en ervaren daardoor veel voldoening.

 • Salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Parttime baan;
 • Een maatschappelijk betrokken functie;
 • Een betaalde training;
 • Een dynamische functie, waarbij jij samen met jouw collega's de strijd aan gaat met COVID-19.