Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Verschillende Afstudeer opdrachten

ASA Enschede

Standplaats
Haaksbergen
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
32
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0026665

Heb jij je als eens afgevraagd wat er gebeurd met kleding die je inlevert bij kleding inzamelpunten? En wat er gebeurt met kleding die niet meer draagbaar is en tóch in de kledingbank is terecht gekomen?
Als je hierop de antwoorden wilt weten, dan is een afstudeeropdracht bij deze organisatie mogelijk iets voor jou.

De kleding die bij deze organisatie binnen komt, wordt gerecycled naar tastbare producten. Denk aan hoedenplanken die in auto's zitten.
Zoals je je mogelijk kan voorstellen, is niet iedere stof geschikt om te recyclen. Er blijft altijd een rest residu over wat alsnog weggegooid moet worden. Het reclyclen van bepaalde stoffen om duurzaamheids doelstelling te behalen, is bijvoorbeeld één van de opdrachten die open staat. Kan materiaalsoort Nylon type 6.6 gerecycled worden? Of; kan fluorescentie kleurstof uit katoen worden gehaald? Of; hoe ziet de nieuwe productielijn van het vervezelen van textielen eruit?

Er zijn daarnaast ook minder technische opdrachten. Denk aan het optimaliseren van de marketing stratgie of het aanboren van een nieuwe marketing strategie.

Zoals je ziet sluiten hierop verschillende opleidingen aan, zoals Chemische Technologie, Textielkunde, Chemie, Werktuigbouwkunde, Technisch Bedrijfskunde, ATLAS, Commerciële Economie, Technische Natuurkunde of Creative Business.

De organisatie zit in Haaksbergen en is goed bereikbaar via openbaar vervoer of de nieuwe N18. Dan ben je 15 minuten vanuit Enschede op de locatie. De opdrachten zijn in overleg op fulltime of parttime basis en worden uiteraard zo aangepast dat het ook aan de school eisen voldoet.

Zoek je momenteel een stage plek in plaats van een afstudeer plek? Dit is in overleg ook mogelijk dus dan horen wij het graag.

  • Jij zoekt een uitdagende afstudeerplek die je naar jouw eigen hand kan toespitsen
  • Jij bent fulltime of parttime inzetbaar
  • Jij studeert bijvoorbeeld Chemische Technologie, Textielkunde, Chemie, Werktuigbouwkunde, Technisch Bedrijfskunde, ATLAS, Commerciële Economie, Technische Natuurkunde of Creative Business.

Jij zult je thuis gaan voelen bij deze familaire business in Haaksbergen. Het is relatief gezien een grote internationale organisatie met een klein team. Daardoor word je dus ook persoonlijk opgenomen in de familie én zal je vele verschillende dingen gaan zien die afdelingsoverschrijdend zijn. Je wordt dus niet in een hokje gestopt...

Wij als ASA brengen jou in contact en that's it! Jij krijgt een overeenkomst met de organisatie zelf en daarmee gaat ASA dan uit beeld.
Zodra jij interesse hebt getoond in een opdracht, sturen wij jou een wat uitgebreidere opdracht profiel door. Mocht het dan alsnog interessant zijn, ga je corona proof op gesprek bij de organisatie.