Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Werken op een magische plek

ASA Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
40
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0003212

Je komt als reiziger op Eindhoven Airport. Eerst door de drukke douane en dan eindelijk rustig naar de gate lopen. Tijdens het lopen naar de gate kom je allerlei leuke winkels tegen met die enthousiaste medewerkers. Ze laten je de lekkerste geuren ruiken en heerlijke chocolade proeven.
Wij zijn op zoek naar deze enthousiaste verkoopmedewerkers! Er zijn verschillende afdelingen waar je aan de slag kan (sieraden, tijdschriften, boeken, drank, cosmetica).

Je ziet een klant de winkel binnenlopen. Het is belangrijk dat je op de klant afstapt en vraagt of je hem/haar kan helpen. Ook ga je kassa draaien. Verder is het belangrijk dat de schappen zijn gevuld en de winkel schoon en overzichtelijk is.

TOESLAG!!!
7,5% extra toeslag per uur wanneer je voor 7:00 uur of na 19:00 uur werkt. Dit geldt dan voor de volledige dienst. Op zondagen ontvang je 150%.

 • Je bent representatief en bent beschikbaar tussen 05:00-22:00 uur
 • Je hebt aantoonbare verkoopervaring
 • Je spreekt Nederlands en Engels, meerdere talen zijn altijd welkom!
 • Je bent hebt eigen vervoer

Jij gaat aan de slag op Eindhoven Airport achter de douane. Een wereld waar veel gebeurd. Verschillende mensen die allemaal met verschillende culturen. Het betreft de Taxfree-shop achter de douane.

Belangrijk:
Natuurlijk is het niet mogelijk om zomaar achter de douane te komen. Hiervoor wordt er een badge voor jou aangevraagd via de overheid, hier geldt een uitgebreide screening voor.
Het kan tot max 8 weken duren voordat je de badge binnen hebt en dus aan de slag kunt.
(Op dit moment ervaren we dat de meeste badges al binnen 3 weken binnen zijn)

 • Een super gave werklocatie: namelijk Eindhoven Airport
 • Gratis parkeren
 • Bruto uurloon:
  17 jaar €3,73
  18 jaar €4,72
  19 jaar €5,67
  20 jaar €7,55
  21 jaar en ouder €9,44
 • TOESLAG! 7,5% extra toeslag per uur wanneer je voor 7:00 uur of na 19:00 uur werkt. Dit geldt dan voor de volledige dienst. Op zondagen ontvang je 150%.
 • Reiskosten a 0,19 cent per km met een maximum van €9,92 per dag
 • Contact met veel verschillende mensen van verschillende afkomst/cultuur
 • Bij goed functioneren een mogelijkheid op een vast contract bij Eindhoven Airport!