Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Winkelmedewerker Primark Parttime

ASA Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1602000913

Wil jij een extra centje verdienen? Kom dan werken bij de Primark!

Als winkelmedewerker bestaan je werkzaamheden uit kleding opvouwen, kleding op de juiste plek hangen, bemannen van de paskamers en het aanvullen van de winkel met nieuwe spullen. Het is mogelijk om dag of nachtdiensten te werken met verschillende toeslagen.

De locatie is Amsterdam Dam.

Op het moment dat jij solliciteert op deze vacature wordt er contact met jou opgenomen door de vestiging. Telefonisch zal kort de vacature besproken worden voor eventuele vragen. Als het gesprek goed voelt

Voor deze functie moet je minimaal aan de volgende functie eisen voldoen:

  • Per direct beschikbaar;
  • In de avonduren beschikbaar (na 17:00 uur)
  • Affiniteit met Retail;
  • Communicatief vaardig: Nederlands en/of Engels;

Primark is een van de populairste modeketens van dit moment. Naast kleding verkopen ze ook lingerie, schoenen, huishoudartikelen, accessoires en beauty producten. Wereldwijd heeft het meer dan 250 vestigingen en dat aantal stijgt flink.

Werken bij de Primark geeft de mogelijkheid om flexibele diensten te draaien waar jij zelf mag bepalen wanneer je wilt werken. Dit is ideaal te combineren naast je studie. Wij bieden tijdens de december drukte voornamelijk diensten aan in avond (vanaf 17:00 uur) en/of nacht.

  • Salaris vanaf 21 jaar €9,94 met aantrekkelijke toeslagen;
  • Een flexibele parttime (bij)baan voor onbepaalde tijd bij één van de meest populaire fashionketens van dit moment;
  • Ervaring opdoen bij een van de grootste modeketens .

Lijkt het je leuk om hier werken? Reageer dan snel!