Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw CV waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiele) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je CV geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een CV met foto verleen je toestemming aan ASA Talent en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiele) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Word koerier met fiets of scooter!

ASA Tilburg

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
HBO
Uren per week
16
Dienstverband
Vast
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1611000533

Ben jij graag onderweg en op zoek naar afwisselend werk? Wordt dan onze pizza bezorger in Waalwijk en lever met veel plezier de verse hete pizza’s af bij onze klanten! Je werkt voor een goed salaris en geeft wekelijks je beschikbaarheid door via een app. Er zijn diensten van maandag t/m zondag. De planning is zo flexibel als je zelf bent! De diensten zijn van ’s ochtends 09:30 tot 22:00 en je geeft zelf aan welke tijd je kan werken. Ideaal! Dit is dus zowel beschikbaar als avondwerk als weekendwerk!

Wie ben jij?

  • Je bent flexibel inzetbaar en vind het niet erg om op een scooter of fiets te bezorgen
  • Je bent woonachtig in omgeving Waalwijk of Tilburg
  • Je neemt het initiatief om je vestiging te kunnen verbeteren
  • Met plezier je werk doen!

De grootste pizzaketen van Nederland! Met meerdere vestigingen in omgeving Waalwijk en Tilburg, zijn er voldoende opties om op verschillende plekken te werken.

Wat bieden wij?

  • Baan die je perfect kan combineren in de avond of weekend
  • Heel veel plezier in je werk bij een snelgroeiend bedrijf
  • Wekelijkse uitbetaling van je loon!
  • Zowel parttime als fulltime mogelijk