Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je ASA – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Zelfstandig Werkend Kok Parttime

ASA Nijmegen

Standplaats
Nijmegen
Opleidingsniveau
MBO
Uren per week
16
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Vakgebied
Horeca
Vacaturenummer
1AV0051850

Functie omschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in de horeca als Zelfstandig Werkend Kok? Heb je geen opleiding, maar wel ervaring in de keuken? Ben je daarnaast een grote fan van vleesgerechten? Dan ben jij wellicht diegene die wij zoeken!

Voor onze opdrachtgever in Berg & Dal (regio Nijmegen) zijn we op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok in een prachtig restaurant met diverse overheerlijke (en voornamelijk) vleesgerechten. Belangrijk is wel dat je minimaal 15 tot 20 uur per week beschikbaar bent. Vanzelfsprekend zijn de diensten en tijden bespreekbaar, het liefst uiteraard in de weekenden.

Wat ga je doen?
Als Zelfstandig Werkend Kok zorg jij (samen met de eigenaar) voor de bereiding van alle overheerlijke gerechten. Ben je zelf ook een echte fan van vlees? Dan kun jij je lol op! In deze functie ben je verantwoordelijk voor de bereiding van alle gerechten. Zowel de koude als de warme gerechten. Tot slot wil je er natuurlijk voor zorgen dat de gasten blijven terugkomen.

Verder zijn de werkzaamheden vanzelfsprekend, heb jij veel ervaring in de horeca, maar misschien niet de juiste opleiding? Graag komen we dan toch met je in contact! Kennis van alle gerechten en de werkwijze van het restaurant, komt natuurlijk vanzelf. Het gaat om een parttime functie in voornamelijk de weekenden, voor “onbepaalde tijd”. Ben je voor een tijdelijke periode beschikbaar? Solliciteer dan ook! Deze baan is ideaal te combineren naast je studie, eventuele andere baan of hobby’s!

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan zou je wel eens diegene kunnen zijn die wij zoeken!

  • Je bent 15 tot 20 uur per week beschikbaar. (Liefst vrijdag/zaterdag/zondag)
  • Je hebt ervaring in de horeca/als zelfstandig werkend kok (ervaring is belangrijker dan een opleiding!)
  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent een echte aanpakker
  • Je hebt verstand van diverse vleesgerechten

Onze opdrachtgever in Berg en Dal is op zoek naar een Zelfstandig werkend Kok! Het is een echt familiebedrijf, gelegen net buiten Nijmegen. Je komt dan ook te werken in een klein team. De eigenaresse werkt aan de voorkant en haar man werkt in de keuken. Ook de kinderen werken geregeld mee. Met hun uitgebreide kaart, bestaande uit veel vleesgerechten houden zij hun vaste klantenkring, maar ook vele toeristen erg tevreden. Kwaliteit is daarom ontzettend belangrijk!

Wij bieden jou:

  • Een leuke, uitdagende en leerzame job in de horeca.
  • Een tijdelijke baan met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.
  • Een salaris van minimaal € 12,- per uur (dit is uiteraard afhankelijk van ervaring en dus bespreekbaar!)
  • Salaris is exclusief 8,33% vakantiegeld en 10% verlofuren (dit komt hier nog bovenop!)
  • Veel uren in het weekend!