Stem op ASA

ASA Website of the Year

Heb je het al gehoord? 
Wij zijn genomineerd als finalist voor Website of the Year awards. Yes! En nu willen dus winnen ook.

Stem hier én vier ASAp!


Hoe?
Scroll razendsnel naar Graphic Design, kies voor ASA én stem. Zodat we dit samen ASAp kunnen gaan vieren!  

Het afgelopen jaar heeft ASA Talent mooie veranderingen doorgemaakt: een rebranding én een hele nieuwe website die volledig aansluit bij waar ASA Talent nu écht voor staat: een uitzendbureau voor studenten, starters en (young) professionals. En laten we voor die mooie website nou genomineerd zijn. Trots! Wij zijn dankbaar dat ons harde werken wordt beloond met deze speciale nominatie voor Website of the Year in de categorie ‘Graphic Design'.  

De website van ASA Talent draait op het Sitefinity Multisite platform. Hierdoor hoeven we niet steeds opnieuw het wiel uit te vinden bij een nieuwe website en konden we onderscheidende functionaliteiten voor ASA Talent ontwikkelen. Dat hebben we met een multidisciplinair team gedaan van UX- en UI designers en content-, CRO- en SEO-specialisten. Inderdaad, wij hebben ze allemaal. Naast de ASA Talent website zijn ook andere websites op Sitefinity Multisite platform gerealiseerd. Zo krijgen we meer inzicht in wat wel én ook wat niet werkt. Zo blijven we onze website dus optimaliseren.  

En nu willen we natuurlijk ook winnen! 


We steken dagelijks veel tijd in het optimaliseren van onze website en zijn dan ook heel trots op en enthousiast over het resultaat. Fijn natuurlijk dat wij niet de enige enthousiastelingen zijn en dat we een nominatie hebben binnengesleept! Nu hoor ik je denken: hoe kan ik stemmen? Op deze manier:  

  1. Klik op deze link: Sitefinity Website of the Year Awards! Dan kom je gelijk op de juiste pagina. 
  2. Scroll (een stukje) naar beneden naar de categorie ‘Specialty Categories > Graphic Design’ en selecteer ASA Talent.  
  3. Nog even scrollen... Onderaan de pagina vul je je e-mailadres in en klik op ‘VOTE NOW'.  

Wij willen iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen aan onze – al zeggen we het zelf – awesome website: Bravour, Natwerk, Fenêtre en alle collega's van ASA Talent en RGF Staffing the Netherlands. 

 

Help ons winnen door onderstaand te stemmen! 

 

Stem hier én vier ASAp!

 

 

ASA