Filter de zoekopdracht

  Ik ben een...

  Functiegroep

  Regio

  Opleidingsniveau

  Type

8 vacatures gevonden

 • «
 • 1

Werken bij de ABN AMRO

ABN AMRO helpt en adviseert haar klanten op meerdere manieren. Ben jij in staat klanten te ondersteunen bij de meest uiteenlopende vragen op financieel gebied? Dan kan een baan als klantadviseur bij de ABN misschien zo maar eens wat voor jou zijn! Bij ABN AMRO kies je voor een loopbaan. Je bent een collega. En je wordt gewaardeerd om je talent in je contact met de klant. Of op een specialistische afdeling. Je hoeft geen econoom te zijn om bij ABN AMRO te werken. Experts zijn altijd welkom. Of Young Professionals. Wie ben jij?

 • Financieel talent
 • Slimme specialist
 • Talentvol adviseur

Solliciteer je op een vacature van ABN AMRO?

Dan kan het zomaar zijn dat je binnen een week een baan hebt. Na je sollicitatie kan het heel snel gaan. Lees verder op deze pagina meer over de sollicitatieprocedure. Bij ABN AMRO werk je op een kantoor of op een specialistische afdeling. De werktijden zijn flexibel. Je werkt bij een bank met aandacht voor diversiteit, hospitality en klantbeleving. En voor opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

WFT Opleiding

Tijdens je loopbaan word je intern goed opgeleid. Vanaf 2017 is het verplicht om een Wft (Wet Financieel Toezicht) certificaat te hebben. Samen met de ABN ondersteunen we je waar het kan met het halen van de Wft door het aanbieden van workshops en opleidingen. Jouw ontwikkeling staat hierbij op nummer één.  Ook binnen de ABN zijn er altijd nog doorgroeimogelijkheden voor een verdere carrière. 

Wat kun je verwachten?

Werken bij de ABN betekent werken aan jouw toekomst en aan de toekomst van de klanten van ABN AMRO. Bij de bank kom je te werken op een kantoor of een specialistische afdeling. Je werktijden zijn flexibel waardoor het ideaal te combineren is met een andere (bij)baan of studie.
Door jouw specifieke kennis ben je altijd goed voorbereid en heb je kennis over het werk dat je doet. Door jouw expertise en creativiteit ben je altijd in staat maximale klanttevredenheid te creëren. De klantvraag analyseren en het adviseren van de klant zijn jouw belangrijkste prioriteiten. Een passie voor klantcontract is een must. De klant ontvangt van jou altijd nét dat beetje extra meer aandacht. Als personeel maak jij het verschil en kan de ABN zich onderscheiden van andere banken. 

 

Eenvoudig inschrijven

Wil jij werken bij dit top bedrijf? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?