0 vacatures gevonden

Werken bij Soldaat van Oranje

De musical Soldaat van Oranje is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Zijn beroemde boek Soldaat van Oranje werd in 1977 verfilmd en is al meer dan vijf jaar te zien als musical in de TheaterHangaar op voormalig Vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Wat je kunt verwachten

ASA bemiddelt voor diverse bijbanen bij Soldaat van Oranje - De Musical, bijvoorbeeld voor parkeerwacht, zaalwacht, garderobemedewerkster of barman. Samen zorgen ze ervoor dat elke voorstelling goed verloopt! Veel studenten komen binnen op één functie, maar er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden naar functies met meer verantwoordelijkheid. In het theater werk je op een unieke locatie met een unieke sfeer! Iedere avond weer mag jij gasten een fantastische ervaring bieden. De sfeer in het theater, de zichtbaar geroerde gasten; waar vind je dat nog meer?

Wil jij bij het team?

ASA zorgt voor de planning, een vlotte verloning en het vervoer naar de TheaterHangaar vanaf Leiden CS. Dit geeft ook studenten uit andere steden de mogelijkheid om hier te werken. Daarnaast verzorgt ASA horecatrainingen op maat en voor de zaalwachten BHV-trainingen om hulpverlening te kunnen bieden. Kortom, een compleet plaatje dat goed is voor je ontwikkeling en voor op je CV! De Horeca CAO is van toepassing, en een taxi service vanaf station Leiden is onderdeel van de arbeidsvoorwaarden.

Eenvoudig inschrijven

Wil jij werken bij dit top bedrijf? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?