0 vacatures gevonden

Werken bij Varova Fashion

Varova Fashion is een grote speler in de fashionindustrie met bekende winkelketens als: Open32, Men at Work, Sissy Boy en Tumble 'N Dry. Ze werken met bekende brands zoals On tour, J.C. Rags, Silvercreek en Kings of Indigo. Varova is een van de snelst groeiende en meest uitdagende fashionbedrijven om voor te werken op dit moment!

Wat je kunt verwachten?

Alle logistieke activiteiten van Varova Fashion Logistics zijn ondergebracht in het distributiecentrum te Arnhem. Dit recentelijk vernieuwde distributiecentrum zorgt voor de bevoorrading van alle winkelketens en voor de verwerking van alle online bestellingen. Je bent hier omgeven door grote merken en de allernieuwste trends. Er is een fijne, informele bedrijfscultuur; je kunt altijd lekker doorwerken en er heerst een gezellige sfeer op de werkvloer!

Wil jij bij het team?

Het is een flexibele bijbaan met verschillende werktijden en een goed salaris plus toeslagen! Je kunt zowel in de ochtend als overdag werken, of in de avond tot 23.00. Daarnaast krijg je leuke collega’s en een bijbaan voor langere tijd!

Eenvoudig inschrijven

Wil jij werken bij dit top bedrijf? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Wil jij werken bij een van deze geweldige bedrijven?