Vakantie krachten

ASA visual vakantie kracht

Liggen de piekmomenten voor jouw bedrijf in de zomer of heb je nu al stress over het zomerrooster? No worries! De vakantiekrachten van ASA zijn dé oplossing. Met meer dan 50 jaar ervaring in de uitzendbranche hebben wij de kennis en expertise om de juiste match te maken tussen jouw organisatie en onze flexibele vakantiekrachten. Wij hebben een groot bestand van kandidaten, waardoor we snel de juiste vakantiekrachten voor jouw team kunnen vinden. Of je nu extra personeel nodig hebt in de logistiek, administratie, horeca of in de zorg, wij hebben de geschikte vakantiekracht voor jouw organisatie! Benieuwd naar het tarief en het voordeel van het inzetten van vakantiekrachten? Bereken het vandaag nog en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen versterken!

Waarom vakantiekrachten van ASA?

 • Flexibiliteit
  We kunnen snel en flexibel geschikte kandidaten leveren die kunnen worden ingezet tijdens drukke seizoenen of piekmomenten.
 • Expertise
  We hebben ervaring en expertise in het werven en selecteren van geschikte kandidaten voor tijdelijke functies.
 • Kostenbesparing
  Het inhuren van tijdelijke medewerkers via ASA Talent kan bedrijven helpen om kosten te besparen op werving, training en administratieve taken. Daarnaast hanteren wij een scherp vakantietarief (geldig van 1 juni t/m 31 augustus 2023).
 • Risicobeheersing
  We dragen ​​de verantwoordelijkheid voor arbeidsvoorwaarden en risicobeheersing, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over de juridische en administratieve kanten van het inhuren van tijdelijke medewerkers.
 • Match met bedrijfscultuur
  We selecteren kandidaten die passen bij de bedrijfscultuur van jouw bedrijf, wat kan zorgen voor een snellere integratie van tijdelijke medewerkers in het team en betere prestaties tijdens hun werkzaamheden.

Dé Specialist van de doelgroep

Met vakantiekrachten wordt in de meeste cao’s bedoelt: scholieren en studenten die in de (zomer)vakanties van hun opleiding of studie tijdelijk werk doen, tegen betaling. Laat ASA nou net dé specialist zijn in deze doelgroep. 

Het is ontzettend belangrijk dat we met onze jongere generaties meegroeien, om zo nog specifieker op hun wensen en behoeften binnen de arbeidsmarkt in te kunnen spelen. Doen we dit niet? Dan ontstaat er een gap. Van hier tot Gen-Z. En dat willen we niet. Daarom is het van groot belang dat we blijven investeren en ons ook blijven interesseren in de jongere generaties, in the end zijn zij de én onze toekomst.

En om dit een stukje eenvoudiger te maken, want we snappen dat tijd schaars is, hebben we vanuit ASA een onderzoek naar Gen-Z gerealiseerd. Samen met onderzoeksbureau Sparkey en Neurensics. Dit alles hebben we samengevat en omgetoverd tot dé ASA Gen-Z-Trendpaper, zodat je binnen no-time op de hoogte bent van de allerlaatste trends.

Download hier onze trendpaper

WET- EN REGELGEVING


Flexkrachten, het hele jaar door!

Natuurlijk beperkt ASA zich niet alleen tot de zomerperiode. Het hele jaar door onzorgt ASA jou door het uitzenden van de meest flexibele en gemotiveerde flexkrachten, voor zowel vaste functies als tijdelijke functies. Je kunt hier meer lezen over onze dienstverlening.

BENIEUWD NAAR ONS ZONNIGE TARIEF?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.