Collectieve zorgverzekering via ASA

Werk je via ASA? Dan kun je korting krijgen op de zorgverzekeringen van Menzis en De Amersfoortse. Benieuwd of deze collectieve verzekeringen voordelig zijn voor jou? Bekijk dan de afspraken die gemaakt zijn met Menzis en De Amersfoortse:

Bekijk het aanbod van Menzis
Bekijk het aanbod van De Amersfoortse

Op de websites van Menzis en De Amersfoortse vind je verdere informatie. Als je via bovenstaande links naar de websites van de verzekeraars gaat, kun je een offerte aanvragen of direct een zorgverzekering online afsluiten. De collectiviteitskorting wordt automatisch berekend. Je regelt alles zelf met de verzekeraar. Ook de premie betaal je rechtstreeks.

Jij bent vrij in je keuze voor een zorgverzekeraar. Voor de basisverzekering moet een zorgverzekeraar je altijd accepteren. Bij een aanvullend pakket kan er wel sprake zijn van medische selectie. Wil je overstappen naar een van onze collectievezorgverzekeringen? Zeg je huidige zorgverzekering dan vóór 1 januari op. Dat kun je tegelijk doen met het aanmelden bij de nieuwe zorgverzekeraar. Zowel Menzis als De Amersfoortse bieden een opzegservice voor je bestaande zorgverzekering.

Are you an expat? Then you can also use our collective health insurance policies!