Online leren via GoodHabitz

Als je via ASA werkt kun je naast een leuke (bij)baan ook nog eens wat leren. Je krijgt als je via ASA gratis toegang tot het trainingsaanbod van onze partner  GoodHabitz,een toonaangevende leverancier van online trainingen. Het aanbod is enorm: van een cursus Excel tot aan timemanagement: en zo zijn er nog meer dan 100 trainingen. Alles al afgerond? Geen probleem! Elke maand wordt het trainingsaanbod weer geupdate. Het leuke is: je krijg na afronding van de training een certificaat die je op je cv kunt gebruiken. Goed voor je toekomt dus 😉. 

Je kunt iedere training die je wilt, volgen. Altijd en overal. Je logt in op je eigen digitale omgeving. Heb je je keuze eenmaal gemaakt, dan is het simpel: je volgt de training gewoon via je eigen computer. Het aantal trainingen dat je kunt volgen is onbeperkt! Informeer bij jouw contactpersoon op de vestiging of jij al in aanmerking komt voor een account bij GoodHabitz!

Alle voordelen op een rij:

✔ Er zijn geen kosten aan verbonden;
✔ Je volgt de trainingen waar en wanneer jij dat wilt;

✔ Het aanbod wordt steeds verder uitgebreid. Altijd iets nieuws te leren!
✔ Je krijgt een certificaat na afronding van elke training;
✔ Je investeert niet alleen in jezelf, maar ook in je toekomstige carrière.

Direct aan de slag? Stuur een mail naar je eigen vestiging. Zij helpen je graag verder en geven je graag advies welke trainingen je kunt volgen. 

Wil jij ook GoodHabitz trainingen volgen, maar werk je nog niet via ASA? Schrijf je dan in of solliciteer op een of meerdere van de openstaande vacatures.