5 vragen aan...Djunah van Bergen

foto maximilian

In de rubriek '5 vragen aan...' leer jij de collega's van ASA Talent beter kennen. Wat doen zij bij ASA?, wat maakt hun werk zo leuk?, en welke ervaring heeft het meest indruk gemaakt? Dit en meer lees je in deze interviewreeks.

Aan het woord: Djunah van Bergen.  TeamLead & Talent Coach bij YTF: het onderdeel van ASA dat zich focust op de ontwikkeling van studenten en young professionals. Dit doet zij met veel plezier, enthousiasme en passie!

"Wij hebben in het afgelopen jaar workshops aan 20.723 studenten mogen geven! Ik ben trots om onderdeel te zijn van een organisatie waarbij wij studenten en young professionals helpen tijdens hun oriënterende fase naar een succesvolle carrière.

Wat doe jij bij ASA?

Hi! Ik ben Djunah en ik ben verantwoordelijk voor de dienstverlening binnen ASA Young Talent Factory (YTF). Young Talent Factory is het onderdeel van ASA dat zich focust op de ontwikkeling van studenten en young professionals. Ik ben daarom dagelijks bezig met loopbaan coaching, het geven van professionele- en persoonlijke ontwikkelworkshops en trainingen door heel Nederland.

Wat maakt jouw baan zo leuk?

Mijn baan is mijn passie! Het is zo ontzettend mooi om binnen ASA mijn specialiteit met mijn achtergrond in de arbeid & organisatie psychologie te mogen uitvoeren. Daarnaast is het veelzijdig en dynamisch werk. Geen dag is hetzelfde! Naast het feit dat ik mag helpen met de ontwikkeling en groei van personeel bij grote organisaties, studenten en young professionals ben ik ook aan de slag met het aansturen van talent coaches i.o., het opzetten van nieuwe diensteverlening, het ontwikkelen en organiseren van workshops en trainingen, employer branding en de innovatie en visie van YTF. 
 

Wat is voor jou de grootste verandering sinds het uitbreken van corona in je werk of in je functie?

Zoals bij vele is dit voor mij ook thuiswerken. Ik heb een landelijke functie waarbij ik normaal gesproken elke week aan het reizen ben van Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven tot Groningen. Voor mij is het verplicht thuis werken tijdens de coronatijd dus de grootste verandering. Daarnaast ben ik altijd onder de mensen en is de dagelijkse interactie met collega’s, klanten, coachees en studenten een groot gemis.

Hoewel dit een lastig periode is geweest viel het mij toch op hoe veel wij op afstand kunnen betekenen. Door je flexibel in te stellen, aanpassingsvermogen en creativiteit kan je alsnog heel productief thuis aan het werk. YTF is daarom meteen aan de slag gegaan met het aanbieden van e-workshops en e-coaching. Wat op het moment erg gewild en succesvol bleek te zijn! 

Welke ervaring in of tijdens je werk heeft het meeste indruk op je gemaakt?

Ik ben onder de indruk van het landelijk YTF netwerk. Wat maakt ons netwerk zo speciaal? YTF werkt intensief samen met verschillende organisaties, hogescholen, universiteiten, studie en studenten verenigingen door heel Nederland. Wij staan dus dagelijks tussen deze talentvolle doelgroep. Moet je voorstellen dat wij in het afgelopen jaar workshops aan 20.723 studenten hebben mogen geven! Ik ben trots om onderdeel te zijn van een indrukwekkende organisatie waarbij wij studenten en young professionals helpen tijdens hun oriënterende fase naar een succesvolle carrière.