ASA Professionals

De vraag naar ervaren professionals met specifieke werkervaring groeit. En terecht.Professionals zijn flexibel, hebben actuele kennis en een flinke dosis ambitie om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Het aanbod is schaars en veel bedrijven zijn op zoek naar talent. Via ASA Professionals heeft u toegang tot het grootste netwerk van flexibele en vaste, hoogopgeleide professionals die aan het begin van hun carrière staan en die over enkele jaren werkervaring beschikken. Dat brengt uw organisatie verder.
 

Op zoek naar de beste professional?

Bel 088 837 99 50 of e-mail naar recruitment@asatalent.nl

ASA Professionals heeft uw talent binnen handbereik

Wij herkennen onderstaande situaties als geen ander:

  • U heeft moeite hoogopgeleide talenten met specifieke ervaring te vinden
  • Er reageren geen geschikte professionals op uw vacature
  • De persoonlijke klik mist
  • De beoogde professional kiest toch voor de concurrent
  • Een professional vertrekt weer snel na aanstelling

Juist nu talentvolle professionals zo gewild zijn, heeft u behoefte aan HR-advies van een partner die midden tussen deze doelgroep staat. ASA Professionals helpt u
razendsnel aan talent en ondersteunt u om hen te blijven boeien. Dat scheelt tijd in het selectieproces. Wij doorgronden uw organisatie bij het ontstaan van de vacature. Zo weten we precies wat uw bedrijfscultuur is en welke professional daarbij past. Wij gaan voor de beste match. Nu en in de toekomst.

Werving met een persoonlijke tint

ASA Professionals is de specialist in professionals voor functies met enkele jaren werkervaring. Voor een vaste functie, maar ook voor tijdelijke opdrachten. Op
momenten dat u te maken heeft met verlof, extra werkdruk of een piek in een project. Wij adviseren over het omgaan met professionals of nemen zelfs de gehele werving van u over. Persoonlijk contact is ons handelsmerk. Met u maar ook met onze professionals. Als verlengstuk van ASA Student maken wij al kennis met onze talenten aan het begin van hun studententijd. We willen ze ook verder in hun carrière begeleiden naar een baan. En we kennen er nogal wat. We weten hoe ze denken, hoe we ze kunnen bereiken en wat ze willen. We gaan voor de beste fit. Zo heeft u altijd op korte termijn talentvolle professionals tot uw beschikking.

Wij denken met u mee en selecteren niet alleen op competenties, maar kennen de persoon achter een cv. Daarnaast investeren onze ervaren recruiters in uw
organisatie om deze door en door te leren kennen. Zij hebben een eigen specialisme en een premium LinkedIn-account. Zo zorgen wij voor de beste match. Het resultaat: professionals die passen bij uw organisatie, langere dienstverbanden en tevreden medewerkers.

Samenwerken met ASA Professionals betekent:

Direct toegang tot geschikte professionals

Wij weten als geen ander hoe we professionals kunnen bereiken. Met werving op maat, geboden via sociale media, vacaturebanken of ons netwerk. Al onze ervaren recruiters hebben de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd met professionals voor diverse functies. Wij gaan werven na een uitgebreide inventarisatie bij u op kantoor. Om tot de best passende match te komen.

Uw vacature onder de aandacht bij de juiste groep professionals

Wij weten hoe professionals benaderd willen worden. Wat hen aanspreekt. We herschrijven het functieprofiel zo, dat het de aandacht trekt van de meest passende professional in deze markt.

Ook bij een schaars profiel kans op de meeste sollicitanten

Wij gaan met u in gesprek om erachter te komen hoe we het profiel breder kunnen maken om de beste professional te vinden en de kans van slagen
op korte termijn te verhogen.

Inzet van persoonlijkheidstesten

Wij nemen indien gewenst een test af om álle antwoorden te geven op vragen die u na de sollicitatie nog heeft. Zo nemen we eventuele twijfel weg.

Referentiechecks

Wij winnen referenties in bij voormalige werkgevers. Om boven tafel te krijgen of een professional écht de competenties heeft die passen bij uw functie en bedrijfscultuur.

Meer informatie?

Laat eenvoudig jouw gegevens achter, zodat we contact met je kunnen opnemen.