ASA Ziekenhuizen

Door de jaren heen heeft ASA een expertise opgebouwd in haar samenwerking met verschillende ziekenhuizen. Wij zijn gespecialiseerd in het opbouwen van een flexpool, poolmanagement, personeelsmigratie en relatiebeheer binnen verschillende afdelingen. Denk hierbij aan afdelingen zoals o.a. schoonmaak, logistiek, magazijn, restaurant, transferpunt en diëtetiek. Daarnaast hebben we medewerkers in de functies zoals voedingsassistent, keukenmedewerker, runner, receptionist en administratief medewerker.

Opbouw flexpool

Wij kennen de cultuur en structuur van ziekenhuis organisaties. Dit maakt dat wij snappen welke kandidaten op hun plaats zijn binnen een ziekenhuis, maar ook welke niet. Daarnaast spreken wij elke kandidaat persoonlijk. Wij kijken niet alleen naar het CV. We kijken naar persoonlijkheid, interesses, potentie en energie.

Poolmanagement

Het ziekenhuis heeft continu te maken met veranderende omstandigheden die invloed hebben op de personeelsbezetting. ASA put uit 50 jaar ervaring in poolmanagement, wij bieden een flexibele pool van uitzendkrachten 100% op maat. Wij maken de planning inclusief opschalen en afschalen. Daarnaast bepalen we in- en uitstroom en werken we aan een duurzame partnership om structureel kwaliteit te kunnen bieden. Wij investeren in onze uitzendkrachten en ontwikkelen een band door onze persoonlijke aanpak. Met deze unieke werkwijze kunnen we de tevredenheid onder de medewerkers hoog houden en zorgen we langlopende flexkrachten.

Een greep uit onze samenwerkingen:

Radboudumc logo
Rijnstate logo
AZM Maastricht
sint maartenskliniek logo