ASA Hospitality

Op uw wenken bediend. Zoals onze horeca talenten uw gasten bedienen. Bijvoorbeeld in uw hotel, restaurant of tijdens uw evenement. Heeft u extra drukte op de werkvloer door ziekte, vakanties, grote partijen of leuke evenementen? Dan zorgt ASA hospitality voor flexibiliteit binnen uw organisatie. U kunt onze hospitality pool inzetten voor bijvoorbeeld de bediening, als barmedewerker, hostess, garderobemedewerker, afwasser of cateringmedewerker.

Hoogwaardige dienstverlening met ervaren ASA krachten

U wilt uw gasten een unieke ervaring bieden. Een belevenis die past bij uw bedrijfsvisie en die beleving wordt grotendeels door uw medewerkers ingevuld. Te allen tijde moet de kwaliteit van uw dienstverlening gewaarborgd blijven. Tegelijkertijd zou het ook interessant zijn als uw personeelsbestand mee veert op de dynamiek in uw branche. Denkt u wel eens aan de inzet van bijvoorbeeld studenten of andere parttime/fulltime krachten hiervoor? Hbo- en wo-studenten zijn snel ingewerkt, flexibel en zorgen voor een geweldige sfeer op de werkvloer.


ASA Hospitality

Van Woustraat 70 | 1073 LN | Amsterdam
020 75 79 000 | hospitality@asatalent.nl

Selectie en training

U zoekt flexkrachten met een passie voor hospitality. Medewerkers die altijd verbetering zien, gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan om zo uw gasten een unieke dag of avond te bezorgen. Wij hanteren hiervoor een uitgebreide selectieprocedure waarin wij de medewerkers op zowel harde als zachte functiecriteria beoordelen. Naast een uitgebreide screening vinden wij het belangrijk dat al onze flexkrachten, voordat zij bij u aan de slag gaan, over de juiste vaardigheden beschikken. Flexkrachten in onze hospitality pools worden getraind op specifieke horecavaardigheden die nodig zijn om bij u hun werk goed te kunnen doen.

Planning

Via onze ASA Planner app geven de flexkrachten door wanneer zij beschikbaar zijn. Ze kunnen hier ook realtime zien wanneer en waar zij staan ingepland. Met het gebruik van onze app hebben wij 24/7 inzicht in de beschikbaarheid van onze flexkrachten en zijn wij in staat om zo snel en efficiënt mogelijk voor u te plannen.

Kleding

Onze flexkrachten beschikken over eigen zwart/wit kleding. Op de vestigingen controleren wij deze kleding altijd uitvoerig. Indien er bij u op locatie andere kleding wordt gedragen gaan wij graag met u in gesprek over hoe wij onze flexkrachten hierin kunnen voorzien.

Bereikbaarheid

Wij zijn op onze vestiging dagelijks telefonisch en per mail bereikbaar. Indien uw vraag naar personeel buiten onze kantoortijden valt bieden wij u graag een uitgebreidere bereikbaarheidsservice aan.

Kort samengevat

Een samenwerking met ASA betekent voor u:

  • Een ervaren partij met meer dan 48 jaar ervaring in de uitzendbranche;
  • Toegang tot een kwalitatieve hospitality pool die beschikt over de juiste  vaardigheden;
  • Vast contactpersoon bij ASA;
  • Groot vestigingennetwerk en landelijk bereik;
  • Beschikking over HR-kennis van alle labels van USG People.

Meer informatie?

Laat eenvoudig jouw gegevens achter, zodat we contact met je kunnen opnemen.

ASA maakt de beleving waar
Dat ASA de beleving van evenementen waarmaakt kan de TheaterHangaar, waar de musical Soldaat van Oranje draait, bevestigen. Binnen 6 weken heeft ASA een volledig & gekwalificeerd hospitality team geformeerd. 6 dagen per week zorgt ASA met een pool van ruim 100 flexkrachten voor een vervulde planning.
Harry de Bruin | Directeur TheaterHangaar