ASA Onderwijs

Het schoolrooster lijkt aan het begin van de week helemaal dichtgetimmerd. Op elke klas staat een fijne leerkracht, dus alles zal gesmeerd lopen. Tot je op dinsdagochtend hoort dat er iemand ziek is en dat er dus een volle klas op zichzelf aangewezen is. ASA Onderwijs snapt zulke problemen en uitdagingen en weet hoe lastig het is om continuïteit in het onderwijs te waarborgen. Via ons heeft u toegang tot een vast netwerk van onderwijstalent dat direct kan worden ingeschakeld, zodat de druk bij scholen wordt verlicht en kinderen krijgen waar ze recht op hebben. 

Vaste invalpool voor korte én lange termijn

ASA Onderwijs biedt een vaste invalpool met onderwijstalent aan, die bestaat uit o.a. pabostudenten, starters en zeer ervaren leerkrachten. Zij voldoen aan de eisen om de kwaliteit van uw onderwijs te waarborgen en zijn snel beschikbaar. Een vervangingsvraag kunnen wij daarom op zeer korte termijn invullen. Voor een langere periode een vaste invaller nodig? Ook daar kunnen wij u bij helpen! 

Van universiteit tot pedagogiek

Naast talenten voor het basisonderwijs hebben wij ook administratieve medewerkers, conciërges, surveillanten, examinatoren, pedagogische medewerkers, bijlesdocenten en 1-op-1 begeleiders in huis. Op zoek naar personeel voor uw school, praktijk of eigen kind? Wij kunnen u snel aan de perfecte medewerker koppelen. 

Borging van kwaliteit

Optimale flexibiliteit krijgt pas waarde door optimale kwaliteit. Om die te waarborgen stellen wij eisen aan de talenten die wij bemiddelen. Zo screenen wij al onze kandidaten tijdens een persoonlijke intakegesprek en checken wij hun referenties. De studenten en starters in onze invalpool zijn in het bezit van een VOG en hebben ervaring opgedaan bij andere scholen in de regio. Daarnaast zijn al onze talenten in het bezit van een propedeuseverklaring van de pabo, een MBO 3/4-diploma als onderwijsassistent of in het bezit van een (bachelors)diploma voor de gewenste opleiding. 

Persoonlijke aanpak

ASA Onderwijs bestaat uit een klein team van vijf vaste medewerkers die altijd voor u klaar staan. We houden onze lijntjes zo kort mogelijk en stellen de persoonlijke aanpak centraal. Zo komen we graag op bezoek voor een vrijblijvende kennismaking en houden we goed contact met de aangesloten instellingen. Onze ruime openingstijden zorgen er tevens voor dat we makkelijk en snel bereikbaar zijn. 

Vervangingsfonds

Het Vervangingsfonds stelt scholen en schoolbesturen in het primair onderwijs financieel in staat afwezigheid van leerkrachten op te vangen door een invaller. In veel gevallen heeft u de mogelijkheid om de netto loonkosten bij vervanging terug te vorderen via het Vervangingsfonds. Kijk voor meer informatie op de website van het Vervangingsfonds.

Voordelen van een samenwerking

 • Persoonlijke aandacht voor zowel klant als kandidaat;
 • Een vaste, gescreende en gekwalificeerde invalpool;
 • Continu inzicht in de beschikbaarheid van de uitzendkrachten in de pool middels een handig planningssysteem;
 • Flexibele (inval)krachten die zich snel kunnen aanpassen aan hun werkomgeving;
 • Het leveren van maatwerk door onze jarenlange ervaring in het onderwijs;
 • Veel flexibiliteit en mogelijkheden in de vorm en inhoud van een samenwerking;
 • 'No Cure No Pay': wij gaan aan de slag om het juiste personeel te vinden. Pas wanneer iemand aan het werk gaat, factureren wij een bedrag per uur zonder additionele kosten;
 • Gekwalificeerde invallers op (heel) korte termijn;
 • Krijg als school toegang tot (nieuw) onderwijstalent;
 • Vaste contactpersonen bij u in de buurt;
 • HR-advies wanneer u daar behoefte aan heeft.

Huidige samenwerkingen

KSU logo
Noordhoff logo
ROC Amsterdam logo
Universiteit Utrecht logo
Nieuwsgierig geworden? Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!