Mevrouw lachend op kantoor Onderwijs

Onderwijs

Het schoolrooster lijkt aan het begin van de week helemaal dichtgetimmerd. Op elke klas staat een fijne leerkracht, dus alles zal gesmeerd lopen. Tot je op dinsdagochtend hoort dat er iemand ziek is en dat er dus een volle klas op zichzelf aangewezen is. ASA Onderwijs snapt zulke problemen en uitdagingen en weet hoe lastig het is om continuïteit in het onderwijs te waarborgen. Via ons heb je toegang tot een vast netwerk van onderwijstalent dat direct kan worden ingeschakeld, zodat de druk bij scholen wordt verlicht en kinderen krijgen waar ze recht op hebben.

Vaste invalpool
voor korte én lange termijn

ASA Onderwijs biedt een vaste invalpool met onderwijstalent aan, die bestaat uit o.a. pabostudenten, starters en zeer ervaren leerkrachten. Zij voldoen aan de eisen om de kwaliteit van uw onderwijs te waarborgen en zijn snel beschikbaar. Een vervangingsvraag kunnen wij daarom op zeer korte termijn invullen. Voor een langere periode een vaste invaller nodig? Ook daar kunnen wij u bij helpen! 

 

Van universiteit tot pedagogiek

Naast talenten voor het basisonderwijs hebben wij ook administratieve medewerkers, conciërges, surveillanten, examinatoren, pedagogische medewerkers, bijlesdocenten en 1-op-1 begeleiders in huis. Op zoek naar personeel voor uw school, praktijk of eigen kind? Wij kunnen je snel aan de perfecte medewerker koppelen. 

FAQ

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons Privacy Statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.