Mevrouw lachend op kantoor Young Talent Factory

Young Talent Factory

Young Talent Factory (YTF) werkt intensief samen met hogescholen en studie- en studentenverenigingen om studenten aan een stage of afstudeeropdracht te helpen. Daarnaast geven wij workshops bij opleidingsinstituten en andere organisaties. Wij geven zowel standaard workshops als workshops op maat: wat voor jou werkt!

Over YTF

Momenteel hebben wij 15.000 talenten in ons netwerk en geven wij elke week een motiverende workshops of coaching sessies aan studenten of werknemers. Met ruim 100 samenwerkingen met studie- en studentenverenigingen, zitten wij midden in de doelgroep. Daarnaast zijn we aangesloten bij meer dan 15 hogescholen in Nederland.

"YTF is een frisse en enthousiaste organisatie met een perfecte locatie op de Amstelcampus. Super om door YTF nog dichterbij de Hogeschool van Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en de studenten te komen!" Quote Quincy Roos - HEMA

 

Welke workshops?

Wij hebben diverse workshops en teambuilding trainingen voor zowel studenten als werknemers. Denk hierbij aan workshop 'scrum/agile werken', workshop 'personal branding' of een coaching sessie over 'ontdek je talent'. Daarnaast geven wij ook diverse workshops op maat zoals timemanagement & teambuilding activiteiten.

Deze bedrijven gingen je al voor

Wij hebben al diverse succesvolle samenwerkingen gehad met o.a. de Rituals, Unique, HEMA, KLM, ABN Amro en KPN.

FAQ

LinkedIn wordt steeds belangrijker en populairder, maar hoe profileer je jezelf het beste op dit platform? Door middel van deze workshop leren de studenten hoe ze dit social media platform kunnen inzetten om te netwerken en daarmee hun bereik te vergroten.
“Hoe moet ik mezelf op de kaart zetten?” en “Hoe moet ik mezelf offline en online presenteren?” Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de workshop personal branding. De studenten gaan tijdens deze workshop aan de slag met hun eigen brandstory. 

Hierbij ontdekken ze wat hen bijzonder maakt en hoe zij zich het beste kunnen presenteren op de arbeidsmarkt. Daarnaast wordt er uiteraard aandacht besteedt aan praktische zaken zoals het schrijven van een goed CV, een goede motivatiebrief en het geven van een wervelende ptich. Op deze manier krijgen de studenten tools mee om zichzelf op een unieke en authentieke manier op de arbeidsmarkt te presenteren!
Studenten zijn bezig met het zoeken naar een stageplek en de meeste studenten vinden dat erg spannend. Waar moeten zij precies beginnen?, Welke stappen moeten zij ondernemen?, Bij wat voor soort bedrijf passen zij? Deze vragen krijgen wij dagelijks binnen. Samen met de student proberen wij deze brandende vragen te beantwoorden door middel van deze workshop.

Daarnaast gaan wij samen met de studenten op zoek naar wat zij belangrijk vinden in een bedrijf. Wij geven inzicht in de verschillende soorten (stage)bedrijven en nemen studenten mee in de stappen die ze moeten doorlopen om een perfecte match met de organisatie naar keuze te krijgen.
Volgens de RIVM-richtlijnen werken de meeste medewerkers van ASA vooralsnog thuis. Op de vestiging werken we vooralsnog met een minimale bezetting en met A en B teams. De rest van de medewerkers werkt thuis. Wij zijn uiteraard altijd bereikbaar via de e-mail en telefoon. Ook videobellen behoort tot de opties.

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Wil jij meer weten over de workshops en coaching mogelijkheden van YTF? Laat dan hier jouw gegevens achter.

Waar heb je interesse in?