Inschrijven

Wil jij graag samen op zoek gaan naar de baan die voor jou werkt? Doe dan een open sollicitatie en schrijf je daarmee vrijblijvend in. 


Hoe het werkt? Jouw gegevens komen bij onze recruiters terecht die precies weten welke openstaande vacatures er zijn bij verschillende opdrachtgevers. Zij gaan graag met je in gesprek. Binnen 1-2 werkdagen hoor je van ons!

 

Bezig met uploaden van het bestand:

Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je ASA Talent - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.


Hoe
werkt het?

Of je nou op zoek bent naar flexibel werk, een vaste (bij)baan of een fulltime (starters)baan: bij ASA ben je aan het juiste adres! Schrijf je in, zodat één van onze recruiters binnen een aantal dagen telefonisch contact met je kan opnemen. Vervolgens wordt er een kennismakingsgesprek gepland op de vestiging bij jou in de buurt. In dit kennismakingsgesprek vertellen wij meer over het werken via ASA en vertel jij ons jouw wensen. Dan kunnen wij op zoek naar de baan die bij jou past!

Problemen met het invullen van het formulier? Mail ons!

Kom je
langs?

Online solliciteren is makkelijk en snel, maar je kunt natuurlijk ook langskomen bij een van onze vestigingen! Op onze website kun je zoeken naar de vestiging bij jou in de buurt. Vergeet tijdens je inschrijving niet een up to date CV mee te nemen. Als je voor ons aan het werk gaat hebben we ook de volgende documenten nodig:

  • Identificatiebewijs (géén rijbewijs)
  • Bankrekeningnummer (IBAN)
  • Burgerservicenummer
  • Eventueel een tewerkstellingsvergunning

Naar de ASA vestigingen