Inschrijven

Inschrijven ASA Talent uitzendbureau via telefoon

Wil jij samen op zoek gaan naar dE baan die voor jou werkt?

Weet je nog niet precies wat jouw droombaan is? Of ben je gewoon benieuwd naar alle mogelijkheden via ASA?

Doe dan een 'open sollicitatie' en schrijf je vrijblijvend in bij ASA. Samen gaan we in gesprek om uit te zoeken wat voor leuke vacatures er zijn bij werkgevers bij jou in de buurt. Ontdek samen met ASA wat voor jou werkt!

Start hier jouw open sollicitatie!

Wat kan je verwachten?
Nadat je jouw gegevens hebt achtergelaten, neemt de desbetreffende ASA-vestiging zo snel mogelijk contact met je op. We leren je graag beter kennen!

De vervolgstappen?
Na jouw sollicitatie ontvang je een mailtje over 'Mijn ASA', jouw persoonlijke omgeving waar je al je belangrijke informatie vindt. Van beschikbare diensten tot salarisstrookjes - you name it! Goed om te weten: deze uitnodiging ontvang je vanuit ons moederbedrijf RGF Staffing the Netherlands. Met jouw sollicitatie kom je namelijk ook terecht in de algemene RGF-database. Je kunt daarom vanuit één van de overige RGF-labels ook een passend aanbod verwachten.


Hoe werkt het?

Of je nou op zoek bent naar flexibel werk, een vaste (bij)baan of een fulltime (starters)baan: bij ASA ben je aan het juiste adres! Schrijf je in, zodat één van onze recruiters binnen een aantal dagen telefonisch contact met je kan opnemen. Vervolgens wordt er een kennismakingsgesprek gepland op de vestiging bij jou in de buurt. In dit kennismakingsgesprek vertellen wij meer over het werken via ASA en vertel jij ons jouw wensen. Dan kunnen wij op zoek naar de baan die bij jou past!

Heb je hulp nodig bij het invullen van het formulier? Mail ons!

Kom je
langs?

Online solliciteren is makkelijk en snel, maar je kunt natuurlijk ook langskomen bij een van onze vestigingen! Op onze website kun je zoeken naar de vestiging bij jou in de buurt. Vergeet tijdens je inschrijving niet een up-to-date CV mee te nemen.

Naar de ASA vestigingen