Inschrijven

Telefoon toont website - schrijf je in bij ASA

Open sollicitatie

Wil jij samen op zoek gaan naar dé baan die voor jou werkt?


Ga dan voor een open sollicitatie en schrijf je vrijblijvend in voor arbeidsbemiddeling. Jouw gegevens komen bij onze recruiters terecht die precies weten welke openstaande vacatures er zijn bij de leukste opdrachtgevers. Zij gaan dus graag met je in gesprek.

DE VERVOLGSTAPPEN?
Mijn ASA, jouw persoonlijke omgeving waar je alle belangrijke informatie vindt. Van uren factureren tot vakantiedagen. You name it! Goed om te weten: deze uitnodiging ontvang je vanuit ons moederbedrijf RGF Staffing the Netherlands. Met jouw sollicitatie kom je namelijk ook terecht in de algemene RGF-database. Je kunt daarom vanuit één van de overige RGF-labels ook een passend aanbod verwachten.

WAT JE KUNT VERWACHTEN?
Na het versturen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je ASA Talent - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Hoe werkt het?

Of je nou op zoek bent naar flexibel werk, een vaste (bij)baan of een fulltime (starters)baan: bij ASA ben je aan het juiste adres! Schrijf je in, zodat één van onze recruiters binnen een aantal dagen telefonisch contact met je kan opnemen. Vervolgens wordt er een kennismakingsgesprek gepland op de vestiging bij jou in de buurt. In dit kennismakingsgesprek vertellen wij meer over het werken via ASA en vertel jij ons jouw wensen. Dan kunnen wij op zoek naar de baan die bij jou past!

Heb je hulp nodig bij het invullen van het formulier? Mail ons!

Kom je
langs?

Online solliciteren is makkelijk en snel, maar je kunt natuurlijk ook langskomen bij een van onze vestigingen! Op onze website kun je zoeken naar de vestiging bij jou in de buurt. Vergeet tijdens je inschrijving niet een up-to-date CV mee te nemen.

Naar de ASA vestigingen