Werkgevers

Bij ASA vinden we de juiste studenten, starters en professionals voor je vacature. Slimme denkers, aanpakkers en energieke doeners. Dat omschrijft onze ASA-talenten. En daar hebben we nauw contact mee, zodat wij kunnen vinden wat voor hen én voor jou werkt.Ben jij direct op zoek naar extra inzet?

Onze ASA-talenten helpen je daarbij!

Zet snel onze ASA-talenten in ⇢

image 2

Zo werken wij

Al meer dan 50 jaar weten wij hoe we de beste kandidaten in de markt kunnen vinden. En hoe we ze bij ons moeten houden. We leren onze flexkrachten echt kennen en weten wat ze bezighoudt en motiveert. Ook recruiten kan steeds slimmer en innovatiever. We vinden dus altijd een passende, creatieve oplossing om onze ASA-vacatures in te vullen. Zo werken er natuurlijk alleen mensen die willen werken bij een uitzendbureau, maar investeren we ook in online recruiters, digitaliseren waar het kan en samen met Growth Hackers recruiten we op een manier die bij de doelgroep past.


Van student tot professional

Het liefst leren we onze kandidaten kennen vóór hun allereerste werkdag. We helpen ze aan flexibele bijbanen. Aan hun eerste baan als starter, vol kansen en ervaringen. En uiteindelijk vinden we die droombaan waar ze als professional meters maken in hun ontwikkeling. Dat lukt omdat wij onze kandidaten écht leren kennen. We helpen ze leren, werken, verdienen. Totdat ze hebben ontdekt wat voor hén werkt. Deze aanpak is onderscheidend en biedt ook bedrijven altijd de beste match.

Hoe werkt 't?

Stap 1. Meld je vacature aan. Of vraag eerst meer informatie op.

Stap 2.
Onze recruiter belt je. Het liefst gaan we meteen met elkaar aan tafel. We leren je graag kennen zodat wij kunnen  bieden wat voor jou werkt. 

Stap 3.
We sturen je een offerte of aanbod.

Stap 4. Tijd voor afspraken. Equal pay moet worden ondertekend, dat vinden we belangrijk. Hierin staat dat de flexmedewerker recht heeft op dezelfde beloning als de werknemers die gelijkwaardig werk doen in vaste dienst bij je bedrijf. En met een ondertekend ARBO formulier kunnen wij de kandidaten informeren over arbeidsomstandigheden en eventueel vast spullen regelen, zoals veiligheidsschoenen.

Stap 5. Wij plaatsen de vacature en gaan op zoek naar kandidaten via eigen kanalen, social, indeed, andere jobboards, etc.

Stap 6. Uit alle kandidaten zoeken we de meest geschikte en stellen die selectie aan je voor

Stap 7. De tweede gesprekken voeren jullie zelf met de kandidaten 

Stap 8. Hoera, een kandidaat is aangenomen! Vanaf hier betaal je pas een salaris per uur of een fee voor de kandidaat.

Waarom zou je als werkgever iemand bij ASA in dienst nemen? Bij uitzenden zijn wij werkgever, dus zaken als ziekterisico en vakantiegeld liggen bij ons. Voor jou blijven over een super gemotiveerde werknemer en maximale flexibiliteit.