Deze organisaties kozen ook voor ASA!

Wat anderen over onze samenwerking zeggen

Het is prettig samenwerken met ASA

Het is erg prettig samenwerken met de mensen van ASA. De communicatie is open en eerlijk. Er wordt goed naar elkaar geluisterd. Samen zetten we dagelijks de puntjes op de "i" en kunnen we kritisch naar elkaar zijn. In principe voeren we elke dag hetzelfde kunstje uit, maar de studenten van ASA begrijpen ook dat het voor de gasten elke keer weer een unieke ervaring is.
Harry de Bruin - Directeur TheaterHangaar

Visitekaartje naar onze klant

De studenten hebben een zeer goed opleidingsniveau, zijn professioneel, werken efficiënt, zijn productief en een visitekaartje naar onze klant. ASA ontzorgt ons op tal van personeelsmanagement gebieden en is zeer adequaat in haar dienstverlening.
Anne-Marie de Block | People & Culture Manager Benelux Primark

ASA maakt de beleving waar

Dat ASA de beleving van evenementen waarmaakt kan de TheaterHangaar, waar de musical Soldaat van Oranje draait, bevestigen. Binnen 6 weken heeft ASA een volledig & gekwalificeerd hospitality team geformeerd. 6 dagen per week zorgt ASA met een pool van ruim 100 flexkrachten voor een vervulde planning.
Harry de Bruin | Directeur TheaterHangaar

Samenwerking en opdracht tot een succes

Alweer 2 hoogseizoenen heeft ASA voor HMSHost Schiphol Airport in een korte tijd een pool met horecamedewerkers opgebouwd om onze horecalocaties op Schiphol te ondersteunen. Van werving & selectie tot aan plan- en poolbeheer. ASA is een professionele partij die zich volledig inzet om op alle vlakken de samenwerking en de opdracht tot een succes te maken.
Melissa Sloetjes | Corporate Recruiter