Wij zijn ASA

Het uitzendbureau dat studenten, starters én (young) professionals de baan helpt vinden die écht bij ze past.

We weten natuurlijk dat je zelf wel uitmaakt of uitzoekt wat je goed kan, wat voor nu bij je past óf wat goed verdient. We weten ook dat het langer duurt dan één dag om een professional te worden. En dat je vooral mag gaan doen en dus niet alles gaan overdenken. Gewoon doen. Dus vergelijk jezelf met niemand én trek je eigen plan, want jij bewandelt jouw unieke pad.

En vergeet niet, wij zijn er voor je, om je elke dag op weg te helpen, tot je hebt ontdekt wat het beste voor jou werkt.

 

 

Bekijk hier alle vacatures

Vraag hier jouw ASA Trendpaper aan⇢

Banner ASA Talent Homepage

Asa voor studenten

Studielening te weinig? Verdien precies wat je nodig hebt. Of meer. Vind een doe-baan naast je denk-studie, werk aan skills die je op je studie niet leert, of werk precies wanneer het jou uitkomt tijdens losse klussen. We helpen je werken, leren en verdienen, on your terms. Dus kom eens langs, je vindt ons namelijk in elke studentenstad. Misschien zit er wel ASA Campus op je eigen hogeschool of universiteit. Of kom langs bij onze borrels. We leren je graag kennen, zodat we kunnen vinden wat voor jou werkt.

asa voor starters

Het liefst kennen we je al sinds je eerste studentenbaan, zodat we weten wat jij wil en kan. We kijken verder dan je cv, we ontdekken liever wat voor jou werkt. Zo helpen we je aan je eerste echte baan na je studie, bij topwerkgevers die we net zo goed kennen als jij. Pak die kansen en doe ervaringen op bij werkgevers die je de tijd geven om jezelf te ontwikkelen. Met ruimte voor topdagen, maar ook voor faaldagen. Op die dagen leer je namelijk tien keer zo snel als op een regular Tuesday. Ook als we je niet al járen kennen, helpen we je graag aan je eerste baan. Dus kom eens langs, in een van onze 15 vestigingen.


asa voor professionals

We zijn er voor je bijbaan en je eerste fulltime baan, maar voor ook je tweede, derde en die daarna. We helpen je meters maken in je ontwikkeling als young professional, in medior functies. Misschien kom je er wel achter dat je bent afgestudeerd in een vak dat je nu al zat bent. Of ben je toe aan die nieuwe baan waar jij je skills kan inzetten én aanvullen.

asa voor werkgevers

Bij ASA vinden we de juiste studenten, starters en professionals voor je vacature. Grijze muizen kennen we niet. Onze collega’s en uitzendkrachten durven hun mening te geven. Slimme denkers, aanpakkers en energieke doeners, die kennen we dan weer wel. Al meer dan 50 jaar weten wij hoe we de beste kandidaten in de markt kunnen vinden. En hoe we ze bij ons moeten houden. We leren onze flexkrachten echt kennen en weten wat ze bezighoudt en motiveert, zodat wij kunnen vinden wat voor hen én voor jou werkt.


Ook recruitment kan steeds slimmer en innovatiever. We vinden dus altijd een passende, creatieve oplossing om onze ASA-vacatures in te vullen. Zo werken er natuurlijk alleen mensen die willen werken bij een uitzendbureau, maar investeren we ook in online recruiters, digitaliseren waar het kan en samen met Growth Hackers recruiten we op een manier die bij de doelgroep past. Meer weten over hoe digitaal en innovatief we werken? Wij schreven er de trendpaper ‘Human Touch, Digital Guided’ over.


asa & RGF staffing
the Netherlands

 

ASA is onderdeel van RGF Staffing The Netherlands, een toonaangevende hr-dienstverlener actief met merken als ASA, Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus. RGF Staffing the Netherlands is wereldwijd een van de grootste hr-dienstverleners met activiteiten in Europa, Japan, Noord-Amerika. Bekijk alle vacatures bij RGF Staffing in Almere.

 

Een deel van ons ASA team

Elisabeth Santman

Senior Intercedent

Peggy Kikkert-Immerzeel

Relatiebeheerder

Laura Brüggemann

Intercedent

Enthousiast?
Plan een gesprek

Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat je direct kunt solliciteren. We leren je graag kennen.

Medium Form Image