Contact opnemen met ASA

Meer informatie of vragen? Wij helpen graag verder.

Vind een vestiging

Op zoek naar een baan?

Bekijk alle vacatures

Bent u een werkgever?

Meld uw vacature aan

Veelgestelde vragen

Ja, wij leggen jouw cv nooit voor aan een opdrachtgever zonder met jou te overleggen. Zo weten we zeker dat jij de baan leuk vindt en kunnen we jouw motivatie doorgeven aan onze opdrachtgever.
Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijzing via e-mail.
Het is handig als je voorafgaand aan het intakegesprek je cv alvast naar de vestiging mailt. Neem ook diploma’s, getuigschriften en referenties van vorige werkgevers mee. Ga je via ASA aan de slag? Dan kom je nog een keer bij ons langs, zodat we jouw paspoort of identiteitskaart kunnen inscannen.
Het vacature-aanbod op onze website toont alle actuele vacatures. Zolang een vacature getoond wordt, kan je er op reageren.
Een persoonlijk intakegesprek geeft jou de mogelijkheid om je wensen en ambities kenbaar te maken. De intercedent maakt daarmee een inschatting wat voor soort bedrijven of banen bij jou passen, naast de vacature waarop je gereageerd hebt. Ook bespreek je of je fulltime of parttime wilt werken, wat je salarisindicatie is en welke arbeidsvoorwaarden of doorgroeimogelijkheden je wenst. Het gesprek duurt maximaal een uur.
Je kunt reageren op een vacature via de oranje solliciteer-button. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, wordt het rechtstreeks naar de betreffende vestiging verstuurd. Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. Je vindt de contactopties rechts naast de vacature.
ASA spant zich in voor een gelijke behandeling van iedereen en voor een divers personeelsbeleid. Aan deze overtuiging houden wij ons strikt bij het werven en selecteren van kandidaten. Lees er over in ons Anti discriminatie statement.
De intercedent van de vestiging waar je staat ingeschreven bekijkt of jij past bij het bedrijf en of je voldoet aan de functie-eisen. Zo ja, dan kan de vestiging jou voorstellen bij het bedrijf. De beslissing hierover ligt bij de intercedent.
ASA gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden opgenomen in de databank van USG People N.V., USG People The Netherlands B.V. en de Nederlandse werkmaatschappijen van het USG People concern.
Op deze site vind je veel tips voor het opmaken van je cv en het schrijven van een sollicitatiebrief.
Op deze site vind je voorbeeldvragen en tips om je goed voor te bereiden op het gesprek. Ook lees je er praktische do’s en dont’s. 
Heb je een klacht? Bekijk onze klachtenregeling.

Stuur ons een bericht!

Heb je een vraag, een opmerking, klacht of juist een compliment? We horen het graag door onderstaand formulier in te vullen.

Heb je het vermoeden of bewijs van een misstand die in strijd is met gedragsregels? Denk aan discriminatie, intimidatie, belangenverstrengeling, inbreuk op de mededingingswetgeving, omkoperij of fraude/diefstal. Dan vragen we je dat, gezien de aard van situatie, om dit via dit formulier bij ons te melden.

Handig om te weten. ASA maakt onderdeel uit van het USG People concern. Jouw persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig het privacy statement van USG People en kunnen worden gedeeld met andere ondernemingen behorende tot het concern. Lees hier het privacy statement voor meer informatie.

Hoofdkantoor ASA

Adres
P.J. Oudweg 61
1314 CK Almere

Correspondentieadres
ASA
Postbus 1
1300 AA Almere