ASA Talent
Inloggen
Favorieten

contact

Op zoek naar een baan maak je veel mee. Direct contact is daarom erg belangrijk. Wij staan natuurlijk voor je klaar. Op meerdere manieren. Dus kies wat voor jou het beste werkt. ◦ We hebben jullie veelgestelde vragen zoveel mogelijk gebundeld. Result? De befaamde FAQs hieronder. ◦ Staat je vraag er niet bij? Of wil je simpelweg iets doorgeven zoals een opmerking, klacht of juist een compliment? Onderstaand formulier is all yours! ◦ Dan... Iets serieuzer... Heb je het vermoeden of bewijs van een misstand die in strijd is met gedragsregels? Denk aan discriminatie, intimidatie, belangenverstrengeling, inbreuk op de mededingingswetgeving, omkoperij of fraude/diefstal. Dan vragen we je dat, gezien de aard van situatie, om dit ook via onderstaand formulier bij ons te melden.

Stuur ons een bericht

In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

FAQ

Wil je een misstand melden? Gebruik ons melden misstandenformulier .
Heb je een klacht? Gebruik ons klachtenformulier.
Op deze site vind je voorbeeldvragen en tips om je goed voor te bereiden op het gesprek. Ook lees je er praktische do’s en dont’s.
Op deze site vind je veel tips voor het opmaken van je cv en het schrijven van een sollicitatiebrief.
ASA gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden opgenomen in de databank van RGF Staffing The Netherlands BV. In ons privacy statement lees je hoe wij met jouw gegevens omgaan.