contact

Lachende vrouw in deur opening

Direct contact is ontzettend belangrijk, want tijdens je zoektocht en loopbaan maak je simpelweg ontzettend veel mee. En dat begrijpen we maar al te goed. ASA staat daarom voor je klaar. Of je nu op zoek bent naar een baan óf het gewoon fijn vindt om even met ons te sparren, wij denken graag met je mee, zodat jij kunt doen én kiezen wat het beste voor je werkt. Wil je in contact komen met een van onze vestigingen? Bezoek dan onze vestigingspagina. En ben je in het algemeen benieuwd wat ASA voor je kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.

Stuur ons een bericht

In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

FAQ

Wil je een misstand melden? Gebruik ons melden misstandenformulier .
Heb je een klacht? Gebruik ons klachtenformulier.
In onze sollicitatietips vind je voorbeeldvragen en tips om je goed voor te bereiden op het gesprek. Ook lees je er praktische do’s en dont’s.
Op deze site vind je veel tips voor het opmaken van je cv en het schrijven van een sollicitatiebrief. Mocht je toch nog vragen hebben dan helpen onze recruiters je ook heel graag. 
ASA gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden opgenomen in de databank van RGF Staffing The Netherlands BV. In ons privacy statement lees je hoe wij met jouw gegevens omgaan. 
De intercedent van de vestiging waar je staat ingeschreven bekijkt of jij past bij het bedrijf en of je voldoet aan de functie-eisen. Zo ja, dan kan de vestiging jou voorstellen bij het bedrijf. De beslissing hierover ligt bij de intercedent.
ASA spant zich in voor een gelijke behandeling van iedereen en voor een divers personeelsbeleid. Aan deze overtuiging houden wij ons strikt bij het werven en selecteren van kandidaten. Lees er over in ons Antidiscriminatie statement.

Je kunt reageren op een vacature via het sollicitatieformulier op de vacaturepagina. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, wordt het rechtstreeks naar de betreffende vestiging verstuurd. Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. Je vindt de contactpersoon onderaan de vacaturepagina.

Wil je graag werken maar weet je nog niet goed welk baantje het beste bij jou past? Vul dan het open inschrijfformulier in. Dan kijkt de recruiter samen met jou wat je wensen zijn. Als studenten uitzendbureau willen we ook dat jij de baan vind die bij je past. ASA Talent heeft door het hele land vestigingen waar je ook terecht kan voor je vragen.

Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijzing via e-mail.
Ja, wij leggen jouw cv nooit voor aan een opdrachtgever zonder met jou te overleggen. Zo weten we zeker dat jij de baan leuk vindt en kunnen we jouw motivatie doorgeven aan onze opdrachtgever.