Werken via ASA

ASA is natuurlijk het allerleukste uitzendbureau. Voor iedereen. Ben je nog aan het studeren en wil je losse klussen doen wanneer het jou uitkomt? Ben je op zoek naar een professionele startersfunctie? Of zoek je juist die nieuwe stap in jouw carriëre? ASA helpt je. Wij durven onszelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s én uitzendkrachten van ASA. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij.

Losse klussen

Losse diensten werken, hoe werkt dat dan? ASA werkt met een super handige planner App, waarin jij zelf kunt aangeven welke dagen en welke tijden je beschikbaar bent. Hebben we precies op dat moment een leuke dienst? Dan bellen we jou om te vragen of je nog beschikbaar bent deze dienst te werken. 


Vaste (bij)baan

ASA heeft veel opdrachtgevers waar je vast aan de slag kunt voor een bepaalde periode. Dit varieert van banen waar je 1 dag per week kan werken tot banen waar je 5 dagen in de week aan de slag kunt.  Net wat bij jouw situatie past. 

Startersbanen en ASA Professionals

Naast de losse klussen en vaste (bij)banen, hebben wij ook een groot aanbod aan startersbanen voor degene die - al lang - klaar zijn met studeren. Kijk hier voor even op de pagina van ASA Professionals.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij ASA? Bel dan even naar een van onze vestigingen bij jou in de buurt!