Werken bij ASA

ASA durft zichzelf te zijn. Dat zie je terug in alle collega’s én uitzendkrachten. Daadkrachtig, gedreven, persoonlijk én een vleugje humor. Dat zijn wij. Al 50 jaar weten wij het talent uit de markt te halen en belangrijker, aan ons te binden. Meer weten? Lees alles over ASA. Onderstaand vind je onze openstaande vacatures. Staat de vacature die jij zoekt er niet bij? Neem dan even contact op met een van onze ASA vestigingen of stuur een mail naar info@asatalent.nl. Wie weet is er wel een mooi plekje voor jou!

Filter de zoekopdracht

    Ik ben een...

    Regio

    Opleidingsniveau

13 vacatures gevonden

 

ASA als werkgever!

ASA is één grote familie. Een hecht team met jonge en dynamische collega's die no-nonsens en humor enorm belangrijk vinden. Dit alles in de branches van logistiek, horeca tot aan zakelijke dienstverlening. ASA is het grootste en leukste uitzendbureau voor studenten en young professionals. Talenten vinden via ons een bijbaan, (startersfunctie) of een vaste baan. Al 50 jaar staan we iedere dag klaar voor onze studenten en (bijna) afgestudeerden. ASA begrijpt wat hen beweegt en biedt meer dan alleen werk. We bieden bedrijven toegang tot jong hoogopgeleid talent.

ASA wil verschil maken!

We willen mensen ondersteunen én we willen resultaten behalen. We helpen onze flexkrachten. We zoeken voor hen naar een baan die bij hen past en geven hen als het nodig is opleidingen of trainingen. We helpen de werkgevers, door voor hen de meest geschikte medewerker te vinden en al het werk eromheen voor onze rekening te nemen. We willen een partner voor hen zijn en denken mee over oplossingen, ook als die misschien wat minder voor de hand liggen. We zijn een werkgever waar werkplezier voorop staat en waar mensen werken vanuit hun kracht, in een ondernemende en doelgerichte omgeving. We kijken verder en kiezen niet voor de gebaande paden. Dat maakt elke dag spannend en bijzonder.

Open sollicitatie

Soms staan niet alle vacatures online, dus wil je de eerste zijn waar wij aan denken? Laat dan hier jouw gegevens achter, indien je interesse hebt om te werken bij ASA!

Wil je aan de slag als recruiter, in de sales of administratief? Let us know!

Jouw CV (optioneel)

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.