ASA Talent
Inloggen
Favorieten heart icon

Werken bij ASA

Kom werken bij het uitzendbureau dat studenten, starters én professionals alle hulp biedt om hun eigen weg te vinden. Voor ons ASA-team zijn we regelmatig op zoek naar nieuw talent dat ook begrijpt dat je droombaan morgen anders kan zijn dan vandaag. Dat je zelf wel uitmaakt of je uitzoekt wat goed verdient, of dat je de baan zoekt waar je gelukkig van wordt. En dat je elke dag het avontuur aan moet gaan om te ontdekken wat voor jou werkt.

Solliciteren

Solliciteer direct op een van de ASA-vacatures hieronder. Of lees eerst nog meer over ASA. Wil je werken bij ons, maar staat de vacature die jij zoekt er niet bij? Bel of klop eens aan bij een van onze ASA vestigingen, of mail wat jij zoekt naar info@asatalent.nl.

 

Filteren en zoeken
Vind direct jouw vacature

Filter de vacatures

Opleidingsniveau
Branche
Werkervaring
Dienstverband
Parttime/fulltime
Provincie
Thuiswerken mogelijk

Blijf op de hoogte

Ontvang direct de nieuwste vacatures in je inbox

4 vacatures gevonden

Vestigingsmanager ASA

 • Fulltime
 • Eindhoven
 • € 2.984 - € 4.619
Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke functie in de arbeidsbemiddeling? Dan heeft ASA in Eindhoven dé kans voor jou! Als Vestigingsmanager ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van het team, het realiseren van groei- en resul...

HR Consultant ASA Young professionals

 • Fulltime
 • Rotterdam
 • € 2.400 - € 2.900
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Heb je ervaring in recruitment of ervaring met het werken op kantoor? Dan is de functie van HR Consultant wellicht iets voor jou! Lees verder en reageer.Als HR Consultant bij ASA Professionals ga je aan de...

Vestigingsmanager arbeidsbemiddeling

 • Fulltime
 • Tilburg
 • € 2.984 - € 4.619
Ben jij een meewerkend voorman voor je team en zorg jij er samen voor dat ASA zichtbaar is in jullie regio? Dan ben jij misschien wel de vestigingsmanager die we zoeken voor onze vestingen in Eindhoven en Tilburg.ASA heeft in iedere grote studen...

Salesmanager New Business

 • Fulltime
 • Almere
 • € 2.984 - € 5.551
Als Salesmanager New Business voor ASA adviseer jij potentiële klanten over het vormgeven van personele behoefte. Sterke relaties zijn cruciaal om succesvol te zijn. Daarom doe je wat nodig is om ze te creëren. Na het binnenhalen en implementeren van...
  

FAQ

In onze procedure houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM. Gelukkig zijn wij het gewend om digitaal te werken en online contact te onderhouden met kandidaten. Waar mogelijk zullen wij dan ook via bijvoorbeeld Skype met jou (video)bellen. In het uitzonderlijke geval dat onze procedure vraagt om een persoonlijke afspraak, houd er dan rekening mee dat wij je geen hand geven en op minimaal 1,5 meter afstand van je blijven. Heb je vragen over jouw sollicitatie? Neem dan contact op met de vestiging waar de vacature uitstaat.
ASA gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden opgenomen in de databank van RGF Staffing The Netherlands BV. In ons privacy statement lees je hoe wij met jouw gegevens omgaan. 
Je kunt reageren op een vacature via het sollicitatieformulier op de vacaturepagina. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, wordt het rechtstreeks naar de betreffende vestiging verstuurd. Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. Je vindt de contactpersoon onderaan de vacaturepagina.
Na ontvangst van jouw sollicitatie, neemt een intercedent van de vestiging binnen 48 uur contact met je op. Als je profiel aansluit op de functie nodigen we je uit voor een intakegesprek. Mocht dit niet het geval zijn en wij jou op dat moment niet verder kunnen helpen, ontvang je een afwijzing via e-mail.