Onze missie & visie

Wij zijn ASA. Het uitzendbureau dat studenten, starters én professionals alle hulp biedt om hun eigen weg te vinden. We weten dat je droombaan morgen anders kan zijn dan vandaag. En dat je zelf wel uitmaakt of je uitzoekt wat goed verdient, of de baan zoekt waar je gelukkig van wordt. Wat je ook doet, wij zijn er om je elke dag op weg te helpen. Tot je hebt ontdekt wat voor jou werkt.
image 2

Doe wat voor jou werkt

Bij ASA geloven we dat je als je begint met werken, je vooral moet doen. Dus pak die kansen, ga elke dag het avontuur aan. Probeer meer banen. Ontmoet mensen. Leuke, maar ook eikels. Maak fouten. Dat mag, want je begint pas net! En leer jezelf kennen. Stap voor stap kom je er wel. En blijf lekker zo doorlopen. Of het nu het begin is van je volwassenheid, de start van een ‘carrière’, of je eerste voorzichtige stappen als senior: maak je niet druk, jij komt er wel op jouw manier.

Hoe wij je helpen

We helpen je werken. Leren. Verdienen. Of je nu zoekt naar een toffe en snelle bijbaan met sociaal contact. Je eerste échte baan zoekt om kansen te pakken en ervaring op te doen bij topwerkgevers. Of als professional meters wil maken in je ontwikkeling. We geven je de tijd en ruimte om echt te ontdekken wat bij je past.


Hoe wij werkgevers helpen

Liever iemand die z’n mening durft te geven, dan een ja-knikker. Wij geloven dat jouw bedrijf eager talent zoekt. Jongvolwassenen die kansen willen pakken en scherpe vragen durven stellen. En we geloven dat ons talent zich beter ontwikkelt bij werkgevers die kansen bieden, vertrouwen geven en ruimte bieden om te falen. Zo kunnen we samen een einde te maken aan de burn-outs en misère op de werkvloer. En helpen we samen jouw bedrijf én de professionals van de toekomst vooruit.


Dit doen we al meer dan vijftig jaar, dus durven we best te zeggen dat we hier goed in zijn geworden. Naast talent vinden dat precies past op je werkvloer, denken we proactief mee over je groeistrategie en wie er over vijf jaar op je vloer past. En natuurlijk blijven in gesprek over hoe jij het meest uit je talent haalt en hoe je jongvolwassenen de beste carrièrestappen zetten.


Het team achter ASA

Elisabeth Santman

Senior Intercedent

Peggy Kikkert-Immerzeel

Relatiebeheerder

Laura Brüggemann

Intercedent

Enthousiast?
Plan een gesprek

Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat je direct kunt solliciteren. We leren je graag kennen.