Mevrouw lachend op kantoor Young Talent Factory

Young Talent Factory

Young Talent Factory (YTF) werkt intensief samen met hogescholen en studie- en studentenverenigingen om studenten aan een stage of afstudeeropdracht te helpen. Daarnaast geven wij workshops bij opleidingsinstituten en andere organisaties. Wij geven zowel standaard workshops als workshops op maat: wat voor jou werkt!

Over YTF

Momenteel hebben wij 15.000 talenten in ons netwerk en geven wij elke week een motiverende workshops of coaching sessies aan studenten of werknemers. Met ruim 100 samenwerkingen met studie- en studentenverenigingen, zitten wij midden in de doelgroep. Daarnaast zijn we aangesloten bij meer dan 15 hogescholen in Nederland.

"YTF is een frisse en enthousiaste organisatie met een perfecte locatie op de Amstelcampus. Super om door YTF nog dichterbij de Hogeschool van Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en de studenten te komen!" Quote Quincy Roos - HEMA

 

Welke workshops?

Wij hebben diverse workshops en teambuilding trainingen voor zowel studenten als werknemers. Denk hierbij aan workshop 'scrum/agile werken', workshop 'personal branding' of een coaching sessie over 'ontdek je talent'. Daarnaast geven wij ook diverse workshops op maat zoals timemanagement & teambuilding activiteiten.

Deze bedrijven gingen je al voor

Wij hebben al diverse succesvolle samenwerkingen gehad met o.a. de Rituals, Unique, HEMA, KLM, ABN Amro en KPN.

FAQ

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Wil jij meer weten over de workshops en coaching mogelijkheden van YTF? Laat dan hier jouw gegevens achter.

Waar heb je interesse in?