Certificeringen en verklaringen

Opgestapelde boeken

ASA heeft alle benodige certificeringen en verklaringen om u te garanderen dat u met ons kiest voor een betrouwbare partner. Op de pagina downloads vindt u ons privacy statement, verklaringen, certificaten en het uittreksel van de Kamer van Koophandel van ASA.

 

ABU lidmaatschap

ASA is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), Het Keurwerk. Dit lidmaatschap staat voor zekerheid, kwaliteit en vakmanschap. Wanneer u werkt met een uitzendbureau dat aangesloten is bij de ABU weet u zeker dat deze onderneming financieel betrouwbaar is, zich vrijwillig houdt aan strenge gedragsregels en werkt met de arbeidsvoorwaarden uit de CAO voor Uitzendkrachten. Bekijk voor meer informatie de ABU website.

 

SNA-verklaring

ASA is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA). Dit betekent dat wij voldoen aan de NEN 4400-1 norm. Op de website van de stichting vindt u meer informatie en kunt u een actuele verklaring van ASA Beheer B.V. opvragen. SNA-gecertificeerde ondernemingen zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid, zoals bijvoorbeeld de aangifte en afdracht van verschuldigde loonheffingen en omzetbelasting en het uitvoeren van identiteitscontroles. Dit maakt ons tot een betrouwbare partner voor ondernemingen die arbeid inlenen of werk uitbesteden.