Money met tonnie

 

Zoek je een vakantiebaan maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je dan aan via het formulier hieronder. Schrijf je in en één van onze collega's helpt je aan de perfecte vakantiebaan. Heb je een waslijst aan vragen? Geen probleem, wij helpen je graag op weg. Zo hoef jij je alleen druk te maken over waaraan jij je eerste salaris gaat uitgeven.

Meld je aan

Aan de slag via ASA

Kies een vestiging die het dichtst bij jouw woonplaats ligt. Geen zorgen, dit zijn niet alle steden waar er banen beschikbaar zijn!

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Aanmelden bij ASA voor een zomerbaan? Zo werkt het in 3 stappen:

 • 1
  Aanmelden :
  Heb je interesse in een leuke, flexibele zomerbaan? Meld je aan via de ASA-website met je naam, in welke stad je wilt werken en je contactgegevens.
 • 2
  Contact :
  ASA neemt contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Samen bespreken we jouw wensen en vaardigheden om de perfecte zomerbaan voor jou te vinden.
 • 3
  Starten :
  Zodra er een match is, krijg je alle details over je nieuwe job. Je kan meteen aan de slag en lekker cashen deze zomer!

FAQ

Flexibele werktijden betekent dat je flexibel bent in wanneer en hoeveel je werkt. Zo werk je de ene dag bijv. in de ochtend en de andere dag in de avond.

Als je het een week wat drukker hebt met school kan je bijv. wat minder uren werken. Ideaal, want zo werk je alleen wanneer het jou uitkomt!

ASA heeft vestigingen verspreid over het hele land, van Groningen – Maastricht. Zo is er altijd een ASA-vestiging bij jou in de buurt!

Bij ASA hebben we verschillende baantjes in de meest uiteenlopende sectoren: van klantenservice tot horeca, en van logistiek tot schoonmaak!

We hebben bijbaantjes voor tijdens je studie, maar kunnen je ook helpen aan je eerste startersbaan als je bent afgestudeerd.

Vanaf 15 jaar mag je je inschrijven voor een bijbaantje om geld te verdienen. Vanaf 15 jaar is iedereen bij ons welkom.