Welkom bij ASA! We zijn verheugd om ons gloednieuwe digitale platform te introduceren: ASA On Demand. Met dit innovatieve platform kunnen onze opdrachtgevers binnen dezelfde dag een geschikte kandidaat vinden voor openstaande vacatures. Bij ASA streven we ernaar om te voldoen aan de toenemende vraag naar flexibel ‘on demand’ werk. Met ASA On Demand kunnen kandidaten en opdrachtgevers met één druk op de knop met elkaar in contact komen voor interessante korte opdrachten in diverse sectoren.

Vanaf 1 juni kunnen onze klanten korte klussen delen via het nieuwe platform ASA On Demand. Met slechts één druk op de knop brengen we opdrachtgevers in contact met duizenden uitzendkrachten. Op het platform worden uiteenlopende korte opdrachten gedeeld, variërend van dagklussen in de horeca of retail tot tijdelijke administratieve projecten van meerdere weken. Onze kandidaten kunnen vaak dezelfde dag nog aan de slag, zodat werkgevers verzekerd zijn van voldoende flexibel personeel voor ieder gewenst moment.

Wij nodigen je uit om gebruik te maken van ASA On Demand en de voordelen van ons nieuwe platform zelf te ervaren!

Meer informatie opvragen

Bij ASA, hét uitzendbureau voor studenten, starters en professionals, streven we met ons nieuwe platform niet alleen naar tevreden opdrachtgevers, maar ook naar tevreden kandidaten. De vraag naar flexibel werk, waarbij kandidaten snel kunnen starten, is sterk toegenomen. In combinatie met de voordelen van een uitzendcontract, bieden we een moderne manier van werken.

Met ASA On Demand combineren we de flexibiliteit van een platform met de voordelen van een uitzendcontract. Kandidaten kunnen met één druk op de knop in contact komen met werkgevers. Ondanks de mogelijkheid voor zelfplanning en online klusplaatsing, behouden we onze menselijke touch; consultants blijven betrokken bij de matching en het poolmanagement.

Maximilian Krijgsman, Algemeen Directeur bij ASA & Easy Way, zegt: "Met ASA On Demand combineren we flexibiliteit en de voordelen van een uitzendcontract. Kandidaten kunnen direct in contact komen met werkgevers. Ondanks de zelfplanning en online klusplaatsing, blijven onze consultants betrokken bij de matching en het poolmanagement."

afbeelding (2)

VOORDELEN VOOR JOUW BEDRIJF


Ontzorging in Planning: Met ASA on Demand nemen wij de volledige planning van diensten over. Wij beheren de beschikbaarheid en plannen volgens het schema, zodat jij je op andere belangrijke zaken kunt richten.

Eenvoudig Opschalen: Heeft jouw bedrijf extra werkuren nodig? Met ons platform pas je de werklast moeiteloos aan, voeg diensten toe of breid beschikbaarheid uit zonder stress.

Ontzorging in Contact: Bij ASA bieden we directe verbindingen tussen bedrijven en kandidaten. Ons platform geeft naadloze toegang tot diensten en gekwalificeerde kandidaten, zonder wachttijden of extra controles.


VOORDELEN VOOR GEBRUIKERS

 

Flexibiliteit en Autonomie: Bij ASA bepaal je zelf wanneer je werkt. Kies je diensten en combineer werk moeiteloos met studie, hobby's en sociaal leven. De ultieme vrijheid ligt in jouw handen!

Diversiteit aan Werkervaring: Boost je cv met diverse werkervaringen. Werk in verschillende sectoren, van horeca tot administratief, ontdek je talenten en leer nieuwe vaardigheden. Elke werkdag is een nieuwe uitdaging!

Snelle en Eenvoudige Toegang tot Werk: Geen lange sollicitatieprocedures. Meld je aan voor beschikbare diensten en begin direct met werken. Werk vinden was nog nooit zo makkelijk en snel!


Vrouw met voeten in badje

MEER WETEN?

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Studenten

Ontdek snel alle relevante informatie voor jou als student:

Starters

Ontdek snel alle relevante informatie voor jou als starter:

Professionals

Ontdek snel alle relevante informatie voor jou als professional:

ASA is hét uitzendbureau die studenten, starters en (young) professionals de baan helpt vinden die écht bij ze past.

We snappen dat je zelf wel uitmaakt óf uitzoekt wat je goed kan, wat het beste bij je past óf wat goed verdient. En we weten ook dat het langer dan één dag duurt om een (young) professional te worden. Dat je vooral gaat proberen en niet alles wil overdenken. Daarom, vergelijk jezelf met niemand en trek je eigen plan, want alleen jij creëert jouw eigen én unieke avonturen. En vergeet niet, er is er maar één zoals jij en jij zit boordevol talent.

ASA is er voor jou als je een nieuwe baan zoekt, maar ook als gesprekspartner, gewoon om even te sparren of als vraagbaak. Wij zijn er om je op weg te helpen, totdat jij hebt ontdekt wat het beste voor jou werkt.
Banner ASA Talent Homepage - man

VOLG JE EIGEN PAD EN KIES DE BAAN DIE ECHT BIJ JE PAST. SAMEN MET ASA.