Vergadering in kring Ervaren professionals

Ervaren professionals

De vraag naar ervaren professionals met specifieke werkervaring groeit. En terecht. Professionals zijn flexibel, hebben actuele kennis en een flinke dosis ambitie om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Het aanbod is schaars en veel bedrijven zijn op zoek naar talent. Via ASA Professionals heb je toegang tot het grootste netwerk van flexibele en vaste, hoogopgeleide professionals die aan het begin van hun carrière staan en die over enkele jaren werkervaring beschikken. Dat brengt je organisatie verder!

Direct toegang tot geschikte professionals

Wij weten als geen ander hoe we professionals kunnen bereiken. Met werving op maat, geboden via sociale media, vacaturebanken of ons netwerk. Al onze ervaren recruiters hebben de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd met professionals voor diverse functies. Wij gaan werven na een uitgebreide inventarisatie bij u op kantoor. Om tot de best passende match te komen.

Jouw vacature onder de aandacht

Wij weten hoe professionals benaderd willen worden. Wat hen aanspreekt. We herschrijven het functieprofiel zo, dat het de aandacht trekt van de meest passende professional in deze markt.

Een schaars profiel?

Geen zorgen! Wij gaan met u in gesprek om erachter te komen hoe we het profiel breder kunnen maken om de beste professional te vinden en de kans van slagen op korte termijn te verhogen.

Inzet van persoonlijkheidstesten

Wij nemen indien gewenst een test af om álle antwoorden te geven op vragen die je na de sollicitatie nog hebt. Zo nemen we eventuele twijfels snel weg.

Referentiechecks

Wij winnen referenties in bij voormalige werkgevers. Om zo eenvoudig boven tafel te krijgen of een professional écht de competenties heeft die passen bij uw functie en bedrijfscultuur. Check, check, dubbelcheck!

FAQ

ASA gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden opgenomen in de databank van RGF Staffing The Netherlands BV. In ons privacy statement lees je hoe wij met jouw gegevens omgaan. 
ASA spant zich in voor een gelijke behandeling van iedereen en voor een divers personeelsbeleid. Aan deze overtuiging houden wij ons strikt bij het werven en selecteren van kandidaten. Lees er over in ons Antidiscriminatie statement.

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Wil jij meer weten over onze ervaren professionals, laat dan hier jouw gegevens achter.

Waar heb je interesse in? (optioneel)