Lachende meneer Snelle levering

Snelle levering

Iedereen heeft wel eens zo’n dag of week: veel collega’s zijn ziek en het werk stapelt zich maar op. Ook in zo’n geval kunt u gebruik maken van de ad-hoc dienstverlening van ASA. Vandaag of morgen nog iemand nodig? Bij ASA geen probleem!

Hoe werkt 'n snelle levering?

 

ASA heeft altijd beschikking over kwalitatief hoogwaardige uitzendkrachten en daarmee durven we ook kwaliteit te waarborgen. We werken met een geavanceerde app waarmee we altijd inzichtelijk hebben wie er beschikbaar is en welke kwaliteiten iemand heeft. Ook tijdens piekmomenten is de ad-hoc service een ideale oplossing voor de invulling van uw personeelstekort.

Wilt u meer weten en snel één van ons spreken? Neem direct contact op met een van onze vestigingen.

Bel ons

FAQ

ASA gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden opgenomen in de databank van RGF Staffing The Netherlands BV. In ons privacy statement lees je hoe wij met jouw gegevens omgaan. 
ASA spant zich in voor een gelijke behandeling van iedereen en voor een divers personeelsbeleid. Aan deze overtuiging houden wij ons strikt bij het werven en selecteren van kandidaten. Lees er over in ons Antidiscriminatie statement.

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Laat je gegevens achter, zodat we ook super snel contact met je kunnen opnemen.