Man zittend aan zijn bureau Freelancer nodig?

Freelancer nodig?

Zoek je talent voor een korte klus? Dan is ons zusterbedrijf Younited® interessant voor je. Younited® is een platform waar we zelfstandigen helpen om zelfstandiger te opereren. Daardoor zijn ze effectiever en hebben ze een groter netwerk.

ASA powered by Younited: organisatieplatform voor freelancers

Op ons freelance platform vind je zelfstandig ondernemers die je niks meer hoeft uit te leggen. En vinden ondernemers de opdrachten die het best bij ze passen. Het maakt niet uit hoe breed of specifiek je vraag is, op Younited® vind je altijd een perfecte kandidaat die zich 100% inzet voor je project of klus.

Hoe werkt het?

Via ASA kun je ook gebruikmaken van de talenten die aangesloten zijn bij Younited®, voor je ZPP-vacatures of freelance opdrachten. Lees meer over de voordelen voor opdrachtgevers op Younited.nl of neem direct contact met ons op.

 

Meer informatie over onze samenwerking met Younited? Neem contact op via de onderstaande knop.

Contact

 

FAQ

Op deze site vind je veel tips voor het opmaken van je cv en het schrijven van een sollicitatiebrief. Mocht je toch nog vragen hebben dan helpen onze recruiters je ook heel graag. 
ASA gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden opgenomen in de databank van RGF Staffing The Netherlands BV. In ons privacy statement lees je hoe wij met jouw gegevens omgaan. 

Je kunt reageren op een vacature via het sollicitatieformulier op de vacaturepagina. Nadat je het sollicitatieformulier hebt ingevuld, wordt het rechtstreeks naar de betreffende vestiging verstuurd. Ook kun je contact opnemen met de vestiging waar de vacature openstaat. Je vindt de contactpersoon onderaan de vacaturepagina.

Wil je graag werken maar weet je nog niet goed welk baantje het beste bij jou past? Vul dan het open inschrijfformulier in. Dan kijkt de recruiter samen met jou wat je wensen zijn. Als studenten uitzendbureau willen we ook dat jij de baan vind die bij je past. ASA Talent heeft door het hele land vestigingen waar je ook terecht kan voor je vragen.

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Meer weten over freelance opties? Laat je gegevens achter.

Waar heb je interesse in? (optioneel)