Mevrouw lachend op kantoor Uitzendkrachten gezocht

Uitzendkrachten gezocht

Ineens een grote opdracht, invallers nodig of je piekseizoen knallen? Onze uitzendkrachten staan voor je klaar. Voor klussen waar je tijdelijk extra handen nodig hebt, is uitzenden een goede oplossing. Met onze grote pool vol slimme denkers en sterke doeners vinden we altijd een oplossing voor je personeelsvraag. Het enige wat je hoeft te doen, is je vacature bij ons aan te melden.

Hoe werkt uitzenden?

Vertel ons wie je zoekt, dan vinden wij de juiste flexkrachten. Met meer dan vijftig jaar ervaring durven we te zeggen dat we specialist zijn in vrijwel alle branches en vakgebieden. Wij nemen zoveel mogelijk werk uit handen: we pakken de werving en (voor)selectie op en als nodig helpen we je ook met het plannen van grote aantallen flexmedewerkers.

 Als een uitzendkracht bij je aan de slag gaat, leggen we de samenwerking vast in een uitzendovereenkomst. Hierin spreken we af hoe lang de uitzendkracht bij je gaat werken, voor welk loon en wie waarvoor aansprakelijk is. Als werkgever betaal je alleen de gewerkte uren, volgens een vooraf overeengekomen tarief. In de arbeidsovereenkomst leggen we ook vast in welke fase een uitzendkracht valt: fase A, B of C.


Uitzendfases


Fase A - Uitzendfase: 78 gewerkte weken
Als een uitzendkracht bij je begint, is dat op basis van een uitzendcontract. Als werkgever en werknemer heb je beide maximale flexibiliteit in de contractvorm en contractduur. Dit uitzendcontract geldt voor maximaal 78 gewerkte weken.


Fase B - Bepaalde tijd: maximaal vier jaar
Als een flexkracht 78 weken bij je heeft gewerkt, is het tijd voor een contract voor bepaalde tijd. Hierin staan meer zekerheden voor de flexkracht, zoals urengaranties tijdens de detachering.


Fase C - Onbepaalde tijd
Als iemand vier jaar bij je in dienst is en hetzelfde werk blijft doen, heeft hij of zij recht op een vast contract.


FAQ

ASA gaat zeer zorgvuldig met je privacygegevens om, conform de Wet bescherming persoonsgegevens. Je gegevens worden opgenomen in de databank van RGF Staffing The Netherlands BV. In ons privacy statement lees je hoe wij met jouw gegevens omgaan. 
ASA spant zich in voor een gelijke behandeling van iedereen en voor een divers personeelsbeleid. Aan deze overtuiging houden wij ons strikt bij het werven en selecteren van kandidaten. Lees er over in ons Antidiscriminatie statement.

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Interesse in werken met ASA? Laat hier jouw gegevens achter.