Werving en selectie

ASA is dé specialist in (bij)banen en startersfuncties. We worden met name (maar niet uitsluitend) makkelijk gevonden door studenten en young professionals, dankzij ons uitgebreide netwerk van onderwijsinstellingen en ons aantrekkelijke werkaanbod bij jonge, dynamische ondernemingen.

Wij kijken verder dan het CV

Werving en selectie vraagt om specifieke kennis en ervaring en daarom helpen wij jou graag. Wij hebben de kennis, het netwerk en natuurlijk ons omvangrijke bestand aan potentiële kandidaten op elk niveau. ASA kijkt verder dan het CV. Wij spreken iedere kandidaat persoonlijk en beoordelen naast het CV op competenties, potentie, interesses en persoonlijkheid.

Hoe werkt werving en selectie?

Het invullen van een vacature is tijdrovend en veeleisend werk. Het bestaat uit een flink aantal stappen, waarbij wij jou helpen. Om te beginnen met het opstellen van het profiel van jouw ideale kandidaat. Vervolgens gaan wij online en offline voor jou op zoek en selecteren de meest veelbelovende kandidaten. Je ontvangt voorstelprofielen en samen bepalen we wie er uitgenodigd wordt, eventueel nadat wij de eerste sollicitatiegesprekken hebben gevoerd. Als je wilt, verzorgen wij ook de aanname- en arbeidsvoorwaardengesprekken.

Waarom kiest u voor werving en selectie van ASA?

  • Wij weten waar we de beste kandidaten kunnen vinden;
  • ASA heeft al een uitgebreid kandidatenbestand;
  • Wij kennen onze kandidaten als de beste;
  • Wij werken snel en discreet;
  • Wij zijn toegankelijk en resultaatgericht. Daar mag jij ons aan houden.

Meer informatie?

Laat eenvoudig jouw gegevens achter, zodat we contact met je kunnen opnemen.