Vind jouw vakantiebaan bij ASA én maak kans op een reischeque ter waarde van €1000!

ASA Vakantie polariod panel

Verdien je vakantie dubbel!?

Ben jij op zoek naar de perfecte zomerbaan én wil jij gratis op zomervakantie met een vriend(in)? Te mooi om waar te zijn? Nee hoor! Wanneer je nu via ASA gaat werken maak jij kans op een reischeque ter waarde van €1.000,-. Dat is nog eens lekker de zomer in.

Bij ASA hebben we de leukste vakantiebanen voor jou (zie onderaan de pagina ons overzicht)! Je kunt kiezen voor een vaste vakantiebaan, maar ook voor losse diensten in de vakantiemaanden juni, juli en augustus. Op deze manier kun jij flexibel aan de slag, op de momenten dat het jou uitkomt. Daarnaast krijg je wekelijks uitbetaald. Dus snel geld nodig? Werk deze week en volgende week staat het op je rekening. Natuurlijk mag je ook na de vakantiemaanden via ASA blijven werken.

Hoe werkt het?

Ga aan het werk via ASA. In de eerste week van september 2019 verloten we - onder alle kandidaten die deze zomer via ASA vakantiewerk hebben gedaan - een reischeque ter waarde van €1.000,-. Wil jij ook aan het werk via ASA en beloond worden met een vakantiecheque? Solliciteer dan op een van onderstaande vacatures of schrijf je gratis en vrijblijvend in voor vakantiewerk.

* Bekijk hier de actievoorwaarden

Bekijk hier onze vakantiebanen

Filter de zoekopdracht

    Ik ben een...

    Functiegroep

    Regio

    Opleidingsniveau

    Type

23 vacatures gevonden

Wil je dit zoekresultaat in je inbox ontvangen?