Workshops en coaching voor opleidingsinstellingen

Voor opleidingsinstellingen bieden wij workshops en coaching trajecten aan met als doel: de vaardigheden van studenten verrijken. 

YTF geeft workshops aan studenten om huidige skills te verbeteren en om nieuwe vaardigheden aan te leren.
 

Studenten kunnen meer dan dat ze denken. Inzicht geven aan studenten in wie ze zijn en wat ze kunnen, daar kan YTF voor zorgen! Door de diverse workshops die wij aanbieden kunnen de vaardigheden van de studenten verreikt worden.

Onze workshops zijn gericht op zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Wij geven de studenten inzicht in hun eigen krachten en kwaliteiten, laten de studenten hun skills ontwikkelen en geven hen handvatten en tools mee om hier mee aan de slag te gaan. Scroll even naar beneden om een deel van onze workshops te zien!

 

Lees meer

YTF coacht en begeleidt studenten o.a. in hun toekomstige carrière, ervaring naast hun studie en contact met bedrijven.

Wij, bij Young Talent Factory, investeren in het begeleiden en coachen van studenten. Hiermee bieden wij ze onder andere antwoord op vragen die zij hebben over hun toekomstige carrière, ervaring naast hun studie en een manier om gemakkelijke verbinding te leggen met organisaties. Tijdens onze coaching sessies maken we onder andere gebruik van verschillende assessments en loopbaan oriëntatie tools.  Na deze ontdekkingsreis gaan we samen met de student oriënteren op de arbeidsmarkt, zodat er een perfect fit ontstaat tussen student en organisatie! Op deze manier dienen wij als de verbindende factor, waardoor de stap naar het bedrijfsleven makkelijker kan worden gezet. Deze service bieden wij gratis aan voor studenten.
Lees meer
workshop ytf

Welke workshops bieden wij aan?

Dienstverlening bedrijven

Vindt de juiste stagiair(e)

Young Talent Factory (YTF) werkt intensief samen met hogescholen en studie- en studentenverenigingen door heel Nederland. Wij hebben nauw contact met veel studenten van verschillende faculteiten en studierichtingen. Door dit landelijke netwerk hebben werkgevers die op zoek zijn naar talentvolle studenten de kans om via YTF de juiste stagiair te vinden. 

Hoe gaat dit in zijn werk? De vacature wordt online geplaatst op de website van ASA. Daarnaast wordt de vacature gedeeld via verschillende social media platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Eveneens worden de vacatures besproken tijdens de wekelijkse workshops die worden gegeven aan studenten van verschillende hogescholen en universiteiten. Meer weten? Neem contact met ons op!
  


Contact opnemen met YTF

Workshops voor jouw personeel

Heeft jouw team behoefte aan meer professionele en/of persoonlijke ontwikkeling? Dan kunnen wij je bij YTF verder helpen. Door middel van het volgen van workshops en/of trainingen krijgen de medewerkers inzicht in hun eigen krachten en kwaliteiten, het ontwikkelen van skills en de handvaten en tools om hiermee in de praktijk mee aan de slag te gaan. Denk hierbij aan onderwerpen zoals agile scrum, design thinking, growth hacking, teambuilding, bevlogenheid en nog vele andere relevante onderwerpen. Daarnaast is het mogelijk om met de talentcoaches van YTF in gesprek te gaan om zo een training of workshop op maat te maken om ervoor te zorgen dat deze zo volledig mogelijk aansluit bij de behoefte van jouw personeel.

Heb jij een vraagstuk die hierop aansluit of wil je graag extra informatie? Neem dan contact op met één van onze talentcoaches om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact opnemen met YTF