Teambuilding workshop

Het gaat centraal om het verbeteren van het groepsgevoel (binnen bijvoorbeeld projectgroepen). Dit wordt gedaan door onder andere werkvormen te gebruiken waardoor de deelnemers achter eigen manier van communicatie komt en wat de communicatie vormen van de andere groepsleden kunnen zijn. Tijdens de training wordt ook duidelijk hoe je met die informatie over elkaar kan zorgen voor een betere communicatie tussen elkaar. Hierbij komen de volgende onderwerpen aanbod: vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaten. Aan de hand van deze onderwerpen laten we de deelnemers een aantal werkvormen uitvoeren waardoor we inzicht kunnen creëren wat het belang van deze onderwerpen is binnen in een team.

"Een leuk onderwerp wat heeft gezorgd voor een samenhorig gevoel binnen ons team. Het is ook een actieve training en er was constant sprake van een fijne sfeer. Er werd een fijne omgeving gecreëerd zodat we elkaar op een nog dieper niveau konden leren kennen. De trainers waren vriendelijk en gaven goede begeleiding."

#Trending workshop scrum/agile

hoe creëer je overzicht en structuur in jouw projecten? Hoe zorg je ervoor dat al jouw taken op tijd af zijn? Tijdens deze workshop wordt de scrum en agile methode ingezet om deelnemers te helpen met deze vragen. Deelnemers leren hier hoe ze deze methodiek in hun projecten kunnen verwerken om zo hun time management vaardigheden te vergroten. Deelnemers krijgen hierbij de informatie op een interactieve manier te zien en zullen ook opdrachten uitvoeren om de stof tot een verdiepende laag te brengen. 

"Duidelijke uitleg over scrum met makkelijke voorbeelden om het in de praktijk toe te passen. Ook werd er een gezellige sfeer door de trainers neergezet waardoor de training voorbij vloog!"

Workshops voor opleidingen

Inzicht geven aan studenten in wie ze zijn en wat ze kunnen, daar kan YTF voor zorgen! Door diverse workshops die wij aanbieden kunnen de vaardigheden van de studenten verreikt worden. Op welke manier doen wij dat? Onze workshops zijn gericht op zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Wij, YTF kunnen de studenten inzicht geven in hun eigen krachten en kwaliteiten, laten de studenten hun skills ontwikkelen en geven hun handvatten en tools mee om hier mee aan de slag te gaan, een goede service voor studenten! Welke workshops zorgen hier dan voor? 

Vind je droomstage.

Studenten zijn bezig met het zoeken naar een stageplek en de meeste studenten vinden dat erg spannend. Waar moeten zij precies beginnen?, ‘Welke stappen moeten zij ondernemen?’ ‘Bij wat voor soort bedrijf passen zij?’ Deze vragen kunnen wij samen met de studenten beantwoord krijgen door middel van deze workshop. De workshop ‘vind je droomstage’ biedt de mogelijkheid om samen met de studenten op zoek te gaan naar wat zij belangrijk vinden in een bedrijf. Wij geven hun inzicht in de verschillende soorten (stage)bedrijven en nemen last but not least ook de studenten mee in de stappen die ze moeten uitvoeren om een perfecte match met de organisatie te maken. 

Ontdek je talent.

Tijdens deze workshop ontdekken de studenten wat hun talenten zijn. Door kennis en inzicht over hun eigen talenten, kunnen zij aan de arbeidsmarkt laten zien wat hen uniek maakt! Middels deze workshop weten de studenten precies wat hen onderscheidt van anderen en wat hun superpowers zijn; hoe fijn is dat! 

Personal Branding.

‘Hoe moeten studenten zichzelf op de kaart brengen?’, Hoe moeten ze zichzelf offline en online presenteren?’ De studenten gaan tijdens deze workshop aan de slag met hun eigen brandstory. Hierbij ontdekken ze wat aan hen bijzonder is en hoe zij zichzelf het beste kunnen presenteren op de arbeidsmarkt. Ze leren ook nog eens hoe ze een goed cv moeten maken of vernieuwen en krijgen daarnaast tips & tricks voor een goede motivatiebrief en pitch. Op deze manier krijgen zij tools mee om zichzelf op een unieke en authentieke manier op de arbeidsmarkt te presenteren! 

Solliciteren.

Veel studenten krijgen ermee te maken. Yes, het is ze gelukt! Ze mogen bij een toffe stageplek langskomen voor een sollicitatiegesprek, maar hoe zorgen ze er dan voor dat zij deze stage binnenslepen? Tijdens deze workshop vertelt YTxF alles over zelfverzekerd solliciteren: van de voorbereiding van het solliciteren, tot het moment dat studenten de deur uitlopen na het sollicitatiegesprek. 

Netwerken/LinkedIn training. 

Het online netwerk LinkedIn wordt steeds belangrijker en populairder, maar hoe zetten studenten zichzelf online op de arbeidsmarkt? Door middel van deze workshop leren de studenten hoe ze dit sociale online platform kunnen inzetten om te netwerken en daarmee hun bereik te vergroten. 

Workshop op maat.

Heb jij een vraagstuk op maat? Wil je graag extra informatie? Neem dan contact op met één van onze talentcoaches om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Op aanvraag hebben wij ook nog heel wat waardevolle trainingen/workshops:
Teambuilding Training
Innovatiedagen
Feedbacksessies
Work, Work ,Workshop (burnout voorkomen)
Bevlogenheid
Timemangement 
Netwerken/Linkedin training

Ieder talent is het waard om maximaal zichtbaar te zijn, zodat een student zijn/haar kansen op de arbeidsmarkt optimaal kan benutten. Boek daarom de workshops van YTF!

Onderwijs YTF

Workshops voor bedrijven

Heeft jouw team, medewerkers of stagiaires behoefte aan meer professionele en/of persoonlijke ontwikkeling? Dan kunnen wij je bij YTF verder helpen. Door middel van het volgen van workshops of trainingen krijgen de medewerkers inzicht in hun eigen krachten en kwaliteiten, het ontwikkelen van skills en de handvaten en tools om hiermee in de praktijk aan de slag te gaan. Denk hierbij aan onderwerpen zoals:

  • Time management
  • Agile / Scrum
  • Growth Hacking
  • Teambuilding sessies
  • Bevlogenheid; burn-out voorkomen
  • LinkedIn
  • Persoonlijke- en professionele Ontwikkeling
  • Communicatie
  • Coaching

Heb jij een vraagstuk die hierop aansluit of interesse in een training of maat? Wil je graag extra informatie? Neem dan contact op met één van onze talentcoaches om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wil je meer informatie over onze workshops? Laat dan hier even jouw gegevens achter, zodat we je kunnen bellen.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen hoe jouw gegevens worden verwerkt.