Young Talent Factory

Mevrouw lachend op kantoor

Teambuilding workshop

Het gaat centraal om het verbeteren van het groepsgevoel (binnen bijvoorbeeld projectgroepen). Dit wordt gedaan door onder andere werkvormen te gebruiken waardoor de deelnemers achter eigen manier van communicatie komt en wat de communicatie vormen van de andere groepsleden kunnen zijn. Tijdens de training wordt ook duidelijk hoe je met die informatie over elkaar kan zorgen voor een betere communicatie tussen elkaar. Hierbij komen de volgende onderwerpen aanbod: vertrouwen, conflicten, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en resultaten. Aan de hand van deze onderwerpen laten we de deelnemers een aantal werkvormen uitvoeren waardoor we inzicht kunnen creëren wat het belang van deze onderwerpen is binnen in een team.

Workshop agile / scrum

Hoe creëer je overzicht en structuur in jouw projecten? Hoe zorg je ervoor dat al jouw taken op tijd af zijn? Tijdens deze workshop wordt de scrum en agile methode ingezet om deelnemers te helpen met deze vragen. Deelnemers leren hier hoe ze deze methodiek in hun projecten kunnen verwerken om zo hun time management vaardigheden te vergroten. Deelnemers krijgen hierbij de informatie op een interactieve manier te zien en zullen ook opdrachten uitvoeren om de stof tot een verdiepende laag te brengen. 

Workshops

LinkedIn wordt steeds belangrijker en populairder, maar hoe profileer je jezelf het beste op dit platform? Door middel van deze workshop leren de studenten hoe ze dit social media platform kunnen inzetten om te netwerken en daarmee hun bereik te vergroten.
“Yes, het is ze gelukt!” De student mag voor een toffe stageplek langskomen voor een sollicitatiegesprek. Nu is het zaak om deze ook daadwerkelijk binnen te slepen! Maar hoe doe je dat? Tijdens deze workshop vertellen wij alles over zelfverzekerd solliciteren: van de voorbereiding van het solliciteren, tot het moment dat student de deur uitloopt na het sollicitatiegesprek. 
“Hoe moet ik mezelf op de kaart zetten?” en “Hoe moet ik mezelf offline en online presenteren?” Deze en meer vragen worden beantwoord tijdens de workshop personal branding. De studenten gaan tijdens deze workshop aan de slag met hun eigen brandstory. 

Hierbij ontdekken ze wat hen bijzonder maakt en hoe zij zich het beste kunnen presenteren op de arbeidsmarkt. Daarnaast wordt er uiteraard aandacht besteedt aan praktische zaken zoals het schrijven van een goed CV, een goede motivatiebrief en het geven van een wervelende ptich. Op deze manier krijgen de studenten tools mee om zichzelf op een unieke en authentieke manier op de arbeidsmarkt te presenteren!
Tijdens deze workshop ontdekken de studenten hun talenten. Doordat zij bewust worden van hun kennis en inzicht  kunnen zij aan de arbeidsmarkt laten zien wat hen uniek maakt! Middels deze workshop weten de studenten precies wat hen onderscheidt van anderen en wat hun superpowers zijn; hoe fijn is dat!
Studenten zijn bezig met het zoeken naar een stageplek en de meeste studenten vinden dat erg spannend. Waar moeten zij precies beginnen?, Welke stappen moeten zij ondernemen?, Bij wat voor soort bedrijf passen zij? Deze vragen krijgen wij dagelijks binnen. Samen met de student proberen wij deze brandende vragen te beantwoorden door middel van deze workshop.

Daarnaast gaan wij samen met de studenten op zoek naar wat zij belangrijk vinden in een bedrijf. Wij geven inzicht in de verschillende soorten (stage)bedrijven en nemen studenten mee in de stappen die ze moeten doorlopen om een perfecte match met de organisatie naar keuze te krijgen.
Volgens de RIVM-richtlijnen werken de meeste medewerkers van ASA vooralsnog thuis. Op de vestiging werken we vooralsnog met een minimale bezetting en met A en B teams. De rest van de medewerkers werkt thuis. Wij zijn uiteraard altijd bereikbaar via de e-mail en telefoon. Ook videobellen behoort tot de opties.

ENTHOUSIAST?
PLAN EEN GESPREK

Meer weten over onze workshops of coaching mogelijkheden, laat hier jouw gegevens achter. 

Waar heb je interesse in?